Jones: Divim se Sonnenu zbog njegove iskrenosti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.06.2014 09:31h Autor:

Jon Jones

Prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji Jon Jones često je otvoreno progovarao o korištenju nedozvoljenih sredstava u MMA, ali i sportu općenito. U posljednjem izdanju MMA Hour ipak je izgovorio riječi poštovanja prema Chaelu Sonnenu i načinu na koji se suoči sa situacijom u kojoj se našao.

Sonnen je bio pozitivan nakon doping testa, a sve je objasnio činjenicom da je razlog bila želja da postane otac što inače ne bi mogao. Jones je o svemu izjavio:

"Gledao sam ga na UFC Tonight i mislim da se vrlo dobro i odgovorno ponio u cijeloj situaciji. Divim mu se jer je svijetu iznio situaciju u kojoj se nalazi sa svojom suprugom. Uvijek sam bio protiv dopinga i onih koji varaju koristeći nedozvoljena sredstva. No, Chael je gotovo zaslužio da postane iznimka zbog načina na koji se nosio sa svime i jer je bio iskren s navijačima i ostalim borcima. Nikad nije za sport dobro vidjeti takvo nešto, ali na neki način to je njegova pobjeda. Izrekao je neke stvari iz srca, otvorio je dušu i bio prema svima iskren. Siguran sam da osjeća olakšanje nakon što je to rekao. Sretan sam zbog njega.", rekao je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI