Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Dana White krivi svih osim samog sebe! | Fight Site

Jones: Dana White krivi svih osim samog sebe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2012 05:36h Autor:

Dana White i Jon Jones

Jon Jones nije se libio malo kritizirati i predsjednika organizacije koja je od njega napravila milijunaša, pa je tako za Danu Whitea rekao da za cijelu nastalu situaciju krivi sve druge osim samog sebe.

"Bad blood", engleski je pojam koji savršeno opisuje trenutnu situaciju između Dana Whitea i Jona Jonesa, iako oboje uglavnom tvrde kako njihov odnos nije posebno narušen te kako nema apsolutno nikakvih prepreka da u budućnosti i dalje uspješno surađuju.

Gostujući kod Helwanija, Jones nije nikako mogao izbjeći pitanje o Whiteu i trenutnom odnosu s njime. "Ja sam se morao zaštiti te zbog toga odbiti meč protiv Sonnena, a Dana radi ono što mora time što krivnju svaljuje na sve ostale osim na smog sebe. Lekcija koja je naučena na kraju dana jest da je potrebno zaštiti smog sebe i svoju obitelj", rekao je Jones.

"Vjerujem da ćemo on i ja u budućnosti još bolje surađivati. Meni će ovo pomoći tako da naučim razdvojiti privatno od poslovnog, pa je i mnogo toga dobrog izašlo iz cijele ove situacije", smatra prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI