Jones Cormieru: Pobijedio si 50-godišnjaka – to i nije baš impresivno (VIDEO)

UFC 28.12.2014 10:11h Autor:

Jones

Još nas samo par dana čeka do savršenog početka 2015. UFC 182 i dvoboj Jonesa i Cormiera će sigurno biti odličan start u novu MMA godinu, a kritičari se slažu da se radi i o najtežem ispitu za Jonesa od kada je UFC prvak.

U posljednjoj video poruci svom suparniku, aktualni šampion mu je poručio da pobjeda protiv "50-godišnjaka" i nije nešto previše impresivno. Tu je naravno mislio na MMA i UFC veterana i legendu Dana Hendersona. Cormier ga je svladao gušenjem u trećoj rundi. "Bones" to ne smatra nekim postignućem…

"Tvoja zadnja borba je bila protiv Dana Hendersona. Pobijedio si tipa koji ima 50 godina. I sada ideš protiv nekoga tko ima 27 i tko će u taj meč ući sa 103 kile – zdrav, mlad i atletičan. Ako misliš da će ti ta pobjeda protiv Hendersona dati neki osjećaj sigurno sti dok si sa mnom u ringu i ako misliš da ćeš uzeti pojas u poluteškoj kategoriji, nažalost ti moram reći da se varaš", zaključio je Jones.

Izravni prijenos UFC-a 182 pogledajte u noći sa subote na nedjelju 4. siječnja s početkom u 04:00h ekskluzivno na Fight Channel PPV-u!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI