Jones: Cormier me uopće ne zanima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2013 09:16h Autor:

Jon Jones

Jona Jonesa krajem ove godine očekuje nova obrana titule u poluteškoj kategoriji čime bi mogao postati najuspješniji UFC-ov prvak svih vremena do 93 kilograma.

Za takvo što mora pobijediti Alexandera Gustafssona, a tko će nakon toga biti izazivač još uvijek nije poznato. Na tu se poziciju u posljednje vrijeme pokušava ugurati Daniel Cormier koji se trenutno natječe u teškoj kategoriji, ali je najavio da uskoro skida kilažu na 93.

Cormier ima dogovoren meč protiv Royja Nelsona i upravo to bi mu trebao biti posljednji nastup kao teškašu. No, ako se pita Jonesa, Daniel neće tako lako dobiti priliku ući s njim u oktogon.

"Cormier je samo borac koji želi biti poznat. On ne želi naporno trenirati, samo mu je bitno da ga svi znaju. To je vidljivo i u samom pogledu na njegov izgled. Meni se čini da mu je glavni cilj u životu imati što više pratitelja na Twitteru", smatra Jon.

"Mrzim odgovarati na pitanja o njemu, on mi jednostavno nije bitan. Postoji toliko odličnih boraca u poluteškoj kategoriji, a on nije čak ni među najboljih pet među teškašima, barem mi se tako čini. On ima oko 20 tisuća pratitelja na Twitteru, kratki doseg ruku, loš kardio i izgledao je očajno loše u zadnjoj borbi", oštar je bio Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI