Jones bi se nakon UFC-a 235 mogao boriti još tri puta ove godine: Bit ću spreman na bilo koga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2019 21:01h Autor:

Jon Jones

Jon Jones je zbog suspenzija u posljednjih pet godina izgubio dosta dragocjenog vremena za borbe i stoga u ovoj fazi karijere planira ostati što aktivniji.

Jones će 2. ožujka na UFC-u 235 u Las Vegasu braniti pojas protiv Anthonyja Smitha, samo tri mjeseca nakon što je vratio naslov poluteške kategorije porazivši Alexandera Gustaffsona.

Gusti raspored 30- godišnjak će pokušati zadržati do kraja 2019. godine u kojoj se planira boriti i do četiri puta što nije uobičajeno za jednog prvaka.

“Sam sa sobom se svađam hoću li se boriti svakog kvartala ili samo tri puta u ovoj godini. Cilj mi je biti aktivan. Obično me bole noge nakon borbe jer sam snažan udarač nogama. Nadam se da ću biti u mogućnosti odmah se vratiti treninzima i ostati aktivan. To mi je cilj”, rekao je Jones za MMA Junkie.

Iako je veliki favorit za borbu na UFC- u 235 Jones smatra da je Smith “dostojan protivnik” te ga shvaća “jako ozbiljno” iako ne sumnja u svoju pobjedu. Što se sljedećeg izazivača u redu tiče Jones tvrdi da je spreman na bilo koga…

“Borio sam se protiv jako dobrih ljudi i kada sjedite na vrhu trona jednostavno morate ići na sljedećeg izazivača, i ja sam oduvijek bio ovdje kako bih to radio. Tko god dođe, ja ću biti spreman. Moj cilj je biti najbolji borac ikada i najdominantniji prvak u povijesti UFC-a. Znamo zašto sam ovdje.”

 

View this post on Instagram

 

Whos ready for the new @vqfit launch?? Set your reminder – Monday 25th Feb 7pm GMT – Minimal Collection #andstill

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI