Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Jona Jonesa može pobjediti samo Stipe Miočić!” | Fight Site

“Jona Jonesa može pobjediti samo Stipe Miočić!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.03.2019 12:43h Autor:

Stipe Miočić i Jon Jones

Vrlo uvjerljivom pobjedom protiv Anthonyja Smitha, Jon Jones je potaknuo opravdanu javnu raspravu o pitanju – “Može li ga itko uopće ikada pobijediti?”.

A rasprava ima jako mnogo smisla jer je Jones zapravo i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri, ako ne računamo diskvalifikaciju protiv Matta Hamilla. I nakon duge pauze, svih silnih kontroverzi i skandala, “Bones” se lako vratio na tron svoje kategorije pobjedom protiv Gustafssona, a zatim je još lakše obranio pojas prvaka protiv Smitha. Priča se da bi mu idući protivnik mogao biti Thiago Santos, no analitičari niti njemu ne daju prevelike šanse. Čini se kako je njegova poluteška divizija već sada “počišćena”, a tek se vratio.

U našoj posljednjoj anketi smo vas upravo zato pitali: “Tko uopće može skinuti Jona Jonesa?” Tu smo mislili i na mečeve u poluteškoj, ali i u teškoj kategoriji s obzirom da je po mnogima GOAT MMA sporta najavio prelazak u kraljevsku diviziju nakon nekog vremena.

U samo nekoliko dana u anketi je sudjelovalo gotovo 2500 ljudi što pokazuje ogroman interes ne samo za ovo pitanje, nego i za čitavu karijeru Jona Jonesa.

Sudeći prema konačnim rezultatima ankete, Jona Jonesa može pobijediti ili Stipe Miočić ili “Nitko” drugi. Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji je dobio čak 41 posto glasova što je daleko najviše od svih ponuđenih potencijalnih protivnika.

Na drugom mjestu je, kao što smo već spomenuli, – “Nitko”. Da Jona Jonesa apsolutno nitko ne može pobijediti, smatra čak 31 posto posjetitelja Fight Sitea.

9% se odlučilo za odgovor “Netko drugi”, a sa 7 posto je na četvrtom mjestu završio aktualni prvak u teškoj kategoriji i čovjek koji je već dva puta poražen od Jonesa – Daniel Cormier.

Kako stoje ostali potencijalni suparnici, pogledajte u završnim rezultatima ankete. Svima koji su sudjelovali zahvaljujemo, a rezultate možete prokomentirati ispod teksta.

Tko uopće može "skinuti" Jona Jonesa?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI