Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones: Želim se boriti tri puta u 2019. godini, nakupila mi se glad za ovime | Fight Site

Jon Jones: Želim se boriti tri puta u 2019. godini, nakupila mi se glad za ovime

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2019 19:38h Autor:

Jon Jones

Jon Jones brzo se zasitio odmora nakon pobjede na UFC 232 eventu. Već sutra namjerava biti nazad u dvorani i pripremati se za ono što namjerava napraviti u ovoj godini, a to je tri puta obraniti titulu UFC prvaka poluteške kategorije.

Do sada je Jones bio poznat po dugim proslavama svojih pobjeda, koje su uključivale tulumarenje, putovanja i izbjegavanje dvorane za trening što dulje može. Na putovanje, ovog puta s obitelji, otišao je i nakon pobjede protiv Alexandera Gustafssona. Ipak, ako je suditi po njegovoj Instagram objavi, čini se da ovog puta nema ambicije kao nakon ranijih nastupa i pobjeda.

“Bones” je objavio fotografiju svoje tri kćeri, a pokraj je ostavio vrlo zanimljiv status.

“Moja obitelj i ja otišli smo u Santa Monicu da odmorimo od borbe i opustimo se te stavimo fokus na prekrasne stvari koje su najvažnije u životu. Osim toga, pojeo sam jako puno čokoladne torte i nisam pazio koliko jedem, jer sam to zaslužio. No, nešto sam primijetio kod sebe što do sada nisam. U mom srcu i umu se dogodila neka promjena i osjećam glad koja samo raste. U prošlosti bih nakon borbe ugasio sve u vezi karijere i poslagao bih svoj raspored tako da što više partijam i bavim se sličnim stvarima. No, ovog puta se, nakon što sam vratio pojas prvaka, želim vratiti što prije.

Želim se vratiti u kavez i nastaviti dokazivati kako sam najbolji poluteškaš svijeta. Večeras letim kući i već sutra ću biti u dvorani, nastaviti graditi svoj skup vještina. Također, raditi ću i na mentalnom planu. Planiram si cijelu godinu i namjeravam ostaviti itekakav trag u 2019. Želim se boriti tri puta i ubiti svaku sumnju u to da sam pravi prvak. Želim to raditi jer me prema tome vodi strast, no i jer su moji fanovi to zaslužili. Zajedno sa mnom bili su na dnu i prošli sve što i ja, tako da će 2019. godina biti sjajna za nas sve. Vođen sam time što znam što vrijedi i zašto. Borcima iz divizije poručujem da se poslože u red jer svi će dobiti svoju priliku. Kralj se vratio i više nitko ne može mirno spavati. Ista kruna, ista vladavina, nova lica i više boli. To je ono što donosim u ovoj godini”, napisao je Jones uz Instagram objavu.

Ne možemo znati koliko je Jones ozbiljan po pitanju navedenoga, no i sam start dosta znači, odnosno namjera za brzim povratkom u dvoranu. No, od Jonesa smo i ranije znali viđati slične objave, da bi na kraju ipak podlegao niskim strastima. Nadamo se kako je ovog puta ipak ozbiljan po pitanju navedenih namjera te da ćemo gledati Jon Jonesa koji živi sportski i koji živi za svoje MMA nastupa. To bi bila nevjerojatno velika stvar za sport u cijelosti.

View this post on Instagram

When the tides shift in your life you not only take notice, but follow where the momentum is taking you. My family and I came to Santa Monica after the fights to unwind, unplug and put the focus on those beautiful things that matter most in my life. I also ate a lot of chocolate cake but don’t knock my hustle because I earned that shit! But on the real, over last few days something profound registered in me. In my heart and mind there has been a shift and it’s a hunger that’s raging. In the past I would fight then shut everything down while I filled my schedule with partying and nonsense, but in the aftermath of reclaiming my belt the only thing I want to do is get back in there. I want to step back into the cage and continue to prove why I’m the best light heavyweight in the world. I’m flying home tonight and heading right back to the gym to continue building my skillset. I’m going to get with my team and keep the cerebral game rolling as well. I’m mapping out the year ahead and I’m absolutely going to kick the shit out of 2019. I want to fight 3 times this year and leave zero doubt of my dominance as a champion. I’m going to do this because that’s what my passion dictates, but it’s also what you fans deserve. You’ve been down with me through thick and thin, and 2019 is going to be incredible. It’s all due to the fact I know what matters and why. So to those fighters in my division go ahead and line up because you’re all getting it. The King has returned and no one is sleeping easy but me now that I’m back. Same crown same reign new faces more pain. That’s what I’m bringing in 19.

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI