Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones započeo s dodijeljenim dobrotvornim radom (FOTO) | Fight Site

Jon Jones započeo s dodijeljenim dobrotvornim radom (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2015 13:47h Autor:

Jon Jones i djeca

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije, Jon Jones, započeo je s dobrotvornim radom, kojeg mu je dodijelio sud u Albuquerqueu, kao dio presude za incident koji je napravio u travnju. 

Sud je odlučio kako se Jon Jones mora pojaviti na 72 događanja, gdje bi se trebao družiti s djecom, no također im se i obratiti te iznijeti neka svoje životna iskustva, kako dobra, tako i loša, koja ovim putem pokušava ispraviti. Kako se krenuo s tim, tako je objavio i nekoliko fotografija na društvenim mrežama.

Još uvijek nije poznato kad bi se Jones mogao vratiti borbama, budući da mu je UFC-ova suspenzija još uvijek aktivna. Nije poznato niti kad bi se moglo znati više, ali iz organizacije su rekli kako su u suradnji sa zakonodavnim tijelima te da bi uskoro trebali dobiti procjenu Jonesova stanja. Nakon toga bi, ukoliko sve bude prema očekivanjima, Jones trebao dobiti dozvolu za povratak onome što radi najbolje.

U međuvremenu, Jones će se družiti s djecom, ali i odraslima s posebnim potrebama, kao i na mnogim drugim događanjima, gdje ga šalje sud savezne države New Mexico. Nadamo se samo kako će to i njemu pomoći te da je napokon okrenuo pravu stranicu u svom životu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI