Jon Jones vjeruje da će nakon meča imati dobar odnos s Cormierom

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2014 16:29h Autor:

Jon Jones

Prvak poluteške divizije Jon Jones i izazivač Daniel Cormier će 3. siječnja napokon odmjeriti snage na UFC-u 182 te pokazati svijetu tko je bolji i kompletniji MMA borac. Jones smatra kako će netrepeljivost nestati nakon bitke u oktogonu te da će njih dvojica imati dobar odnos.

"Mislim da svađe na osobnom nivou još više motiviraju sportaše da pobijede", rekao je Jon Jones za UFC.com. "Nitko ne želi izgubiti od nekoga tko mu nije drag".

Jones i Cormier se nekoliko mjeseci prozivaju po medijima, a Jon smatra kako će taj verbalni rat završiti nakon još jedne uspješne obrane naslova.

"Siguran sam da me neće baš voljeti kad ga pobijedim", izjavio je prvak. "Mislim da ćemo Daniel i ja imati dobar odnos nakon meča. Naši problemi… Pa oni zapravo i nisu toliko osobni. Malo su blesavi ako ćemo iskreno. Stvori se doza poštovanja nakon što borci odrade meč. Ne smatram da će biti zle kobi između nas nakon meča".

Jones nije zastrašen Cormierovim kvalitetama i 15-0 skorom.

"Teško je prognozirati tok borbe. Predviđam da će borba biti vrlo zanimljiva i da ću biti bolji. Tehnički gledano, i ja sam nepobijeđen u borbi, tako da se ne brinem o njegovom nizu neporaženosti. Sve se svodi na to koji borac je bolji u tom trenutku, bez obzira na skor", objasnio je prvak.

Jon Jones i Daniel Cormier će predvoditi UFC 182 koji će se održati 3. siječnja u Las Vegasu u Nevadi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI