Jon Jones unatoč preporuci komisije nije otišao na doping testiranje

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2018 21:53h Autor:

Jon Jones

Iako se očekivalo kako će Jon Jones poslušati preporuku atletske komisije te da će pristupiti doping testiranju volonterske anti-dopinške organizacije, on se danas tamo nije pojavio.

Naime, u čitanju obrazloženja vraćanje borilačke licence, atletska komisija savezne države Californije je Jonesu preporučila izlazak na doping test volonterske anti-dopinške organizacije (VADA). Činilo se kako Jonesu u potpunosti odgovara takav slijed događaja i danas se očekivao njegov dolazak na testiranje. No, on se tamo nije pojavio.

Ipak, pojavila se informacija kako Jones nije zainteresiran za tako što, odnosno MMA Junkie je došao do informacije kako se nikakvo testiranje neće odraditi. Naravno, budući da je u pitanju volontersko testiranje te kako je Jonesu samo dana preporuka, on zbog ovoga ne može biti kažnjen. No, nakon ovako nečega teško može računati na ponovni izlazak u susret ukoliko napravi čak i neki manji prekršaj. Čini se kako je Jonesu bilo bitno to što je došao do svoje licence. No, budući da je u samog završetku pripremnog kampa za iduću borbu, možemo reći kako je i razumljivo da nije spreman iskakati iz neke određene rutine.

Jones je inače redovno testiran od strane USADA-e, posebno jer samo za deset dana ima borbu protiv Alexandera Gustafssona na UFC 232 eventu, pobjednik koje će postati novi UFC-ov prvak poluteške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI