Jon Jones unajmio privatnog vozača

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2016 10:06h Autor:

Jon Jones

Nakon svih prometnih problema u kojima se našao, Jon Jones je odlučio unajmiti vozača kako se ponovo ne bi našao u sličnoj situaciji.

Sve je počelo kad je Jones izazvao prometnu nesreću i udario u vozilo kojim je upravljala trudnica, a cijelu je stvar zakomplicirao pobjegavši s mjesta nesreće. Nakon toga je vozio brzinom dvostruko većom od dozvoljene bez dokumenata te je na kraju zaradio još pet prometnih kazni. Svi ti problemi dovodili su pod znak pitanja njegov povratak u UFC-ov oktogon, ali u najjačoj svjetskom MMA promociji mogu odahnuti jer je bivši prvak odlučio unajmiti privatnog vozača.

“Bila je to nesretna situacija, ali odgovornost je na Jonu. Bila je to loša situacija, ali iz nje je izašao vrlo fokusiran i pozitivan. Tako je to s Jonom, onda kad je potpuno koncentriran onda njegova snaga dolazi do izražaja. Sad je usredotočen samo na borbu. Sve ovo nije bilo ugodno, ali bitno je da psihički nije pao. Napravio je pogrešku i rekao neke stvari koje nije trebao reći. Upao je u probleme, ali se nakon toga potpuno posvetio onome što ga očekuje. Sad ima svog vozača i sve bi trebalo biti dobro. Želim da bude koncentriran isključivo na borbu i samo o time treba brinuti. Ostale ga stvari ne trebaju ometati. On je ratnik i na to treba biti fokusiran.”, izjavio je Jonesov trener Greg Jackson.

Nakon što se Daniel Cormier povukao iz borbe zbog ozljede, Jon Jones će se boriti za privremeni naslov UFC prvaka u poluteškoj kategoriji protiv Ovince Saint Preuxa na UFC-u 197 koji će se održati 24. travnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI