Jon Jones sudjelovati će u medijskim aktivnostima UFC 210 eventa

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2017 18:42h Autor:

Jon Jones

Jon Jones odraditi će svoj prvi javni UFC nastup nakon srpnja prošle godine i pada na doping testu. Medijima će se obratiti kao dio medijskih aktivnosti prije UFC 210 eventa.

Za sada je samo najavljeno da će se Jones prisutnima obratiti u petak, no još se ne zna hoće li u pitanju biti Q&A Session (pitanja fanova) ili press konferencija samo za medije. Tada bi smo trebali saznati kakvi su idući planovi po mnogima najboljeg MMA borca svijeta te da li je napokon došao kraj njegovim vansportskim eskapadama.

Jones je na doping testu pao samo dva dana prije UFC 200 eventa, a tada se posljednji puta javno obratio, ako ne računamo izjave preko društvenih mreža. S niti jednim pripadnikom medija nije razmijenio niti riječ, pa će biti vrlo zanimljivo čuti što će reći o ozbiljnim temama.

Jones je vlasnik profesionalnog skora 22-1 (uz jedini poraz podosta diskutabilnom diskvalifikacijom), a UFC titulu obranio je osam puta. Ipak, zbog problema koji nemaju toliko veze sa sportom, u posljednje tri godine odradio je svake godine po samo jednu borbu. U srpnju mu istječe jednogodišnja suspenzija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI