Jon Jones: Sretan sam što je ovo iza mene, sad se želim iskupiti u očima javnosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2015 20:40h Autor:

Jon Jones

Službeno priopćenje, povodom sklopljene nagodbe sa sudom u Albuquerqueu, objavio je i Jon Jones, bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji. Izjavio je kako je sretan što se sve završilo sretno po njega i nada se prilici za iskupljenje. No, povratak MMA borbama trenutno nije spominjao.

Po prvi put od travnja, kad je skrivio prometnu nesreću, javnosti se obratio Jon Jones. Naravno, to je odradio službenim priopćenjem, nakon što je osuđen na 18 mjeseci uvjetne kazne, danas poslijepodne u Albuquerqueu. 

"S obzirom na današnju odluku suda, moram priznati kako sam vrlo sretan što ovaj incident sad mogu ostaviti iza sebe", napisao je Jones, nastavivši: "Moji postupci su uzrokovali puno boli, problema i neugodnosti drugim osobama te mi je zbog toga žao i preuzimam potpunu odgovornost za to."

Jones je na sudu priznao svoju krivicu za izazivanje prometne nesreće i napuštanje mjsta gdje se dogodila te je automatski izrazio kajanje zbog tog postupka. U nastavku svoje izjave je pokušao objasniti kako je ovo sve od njega stvorilo bolju osobu:

"Sve ovo vrijeme, što sam proveo izvan sporta kojim se bavim, sam radio na sebi, s ciljem da postanem zrelija osoba i da budem siguran kako ovako nešto više nikad neću ponoviti. Iz ove situacije nosim veliko iskustvo i puno sam toga naučio, pa sam baš zbog toga sam još motiviraniji da postanem bolja osoba nego što sam bio. Ispričavam se svima kojima sam nanio ikakvu štetu tim postupcima i nadam se kako ću dobiti priliku da se u budućnosti svima njima javno iskupim, kao i mojim prijateljima, obitelji te naravno fanovima. Nisam siguran što mi budućnost nosi, osim što imam plan da nastavim raditi na tome da budem što produktivniji i uspješniji u svakom aspektu mog života."

Jones nije ništa rekao o svom povratku borbama, no poznato je kako je posljednjih mjeseci često provodio vrijeme u dvorani te pomagao drugim kolegama iz tima oko priprema za njihove borbe. U svakom slučaju, ukoliko se odluči uskoro vratiti, gotovo sigurno ga čeka borba s pobjednikom subotnje borbe Daniela Cormiera i Alexandera Gustafssona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI