Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones smatra kako će Cormier ponovno pobijediti Miočića! | Fight Site

Jon Jones smatra kako će Cormier ponovno pobijediti Miočića!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2019 23:14h Autor:

Cormier, Jones i Miočić

Jon Jones prognozirao je kako će Daniel Cormier i u revanšu savladati Stipu Miočića. Vrlo je zanimljiva njegova kratka analiza tog što će se dogoditi 17. kolovoza u Anaheimu, no krije li se tu nešto više od same prognoze?

Revanš Daniela Cormiera i Stipe Miočića svakako je jedna od najvećih nadolazećih UFC borbi. Do nje ćemo čuti mnoge prognoze, no posebno je zanimljivo čuti onu koja dolazi od strane čovjeka koji je zapravo jako blizak ovom meču. Radi se o UFC-ovom prvaku poluteške kategorije, Jonu Jonesu.

“Stipe će ovog puta odraditi bolju borbu, no mislim kako će DC ponovno pobijediti. DC je nevjerojatan borac. Njegova fleksibilnost i brzina su mi nevjerojatni kad usporedim s time kako je on građen. Sumnjam da postoji puno boraca koji mogu pobijediti DC-a. Da bi ga pobijedio, moraš ga iznenaditi udarcem koji će ga nokautirati. Stipe ima sposobnost to napraviti. Pitanje je samo hoće li ga pogoditi. DC je pametan borac, vjerujem kako će u potpunosti iskoristiti svoje hrvanje i ponovno doći do pobjede”, rekao je Jon Jones u showu Dana Hardya. Intervju u kojem je prognozirao borbu zapravo je kao glavnu temu imao Daniela Cormiera, a najzanimljivije izjave prenijeli smo u OVOM članku.

Jasno je razumjeti što je Jon Jones ovime htio reći. U svoje dvije borbe protiv Daniela Cormiera dovoljno je upoznao trenutnog prvaka teške kategorije, ali još i više kroz same pripreme za njega. Ako netko borilačku kvalitetu Daniela Cormiera poznaje u dušu, to je upravo Jon Jones. I nema pretjerivanja kod njega kad kaže kako je Cormier nevjerojatan borac. No, ima li tu možda podcjenjivanja Stipe Miočića koji je već u prvoj borbi protiv Cormiera pokazao kako ima sve što je potrebno za pobijediti tu borbu? Ili je u stvari riječ o nečemu trećem?

Treba nam biti jasno kako svakom Cormierovom novom pobjedom, posebno u ovakvim borbama, Jonesova vrijednost sve više raste. Svakim novim uspjehom Cormiera, Jonesu sve više vrijedi rezultat koji kaže kako je upravo on (dva puta) pobijedio dvostrukog UFC prvaka i borca koji bi možda bio najveći svih vremena da nije poražen upravo od njega. Tako da se ne trebamo čuditi Jonesovim hvalospjevima za Cormiera, jer svakom novom rečenicom u tom smjeru on zapravo hvali i samog sebe. I ne samo da je prognozirao pobjedu Cormiera. On će sigurno u toj borbi svim srcem navijati za svog najvećeg konkurenta. Iz tog razloga nemojte očekivati ništa drugačije od Jona Jonesa.

Na Stipi Miočiću bit će da potvrdi kako je poraz u prvoj borbi bio splet nesretnih okolnosti i nepažnje, kao što on zapravo sam cijelo vrijeme tvrdi. Ukoliko uspije u tome, možda u budućnosti vidimo njega protiv Jona Jonesa. Naravno, ako “Bones” do tada odluči napraviti potez koji veliki broj fanova od njega traži, odlazak u tešku kategoriju. No, to je dalja budućnost, sad je najvažnija ona bliža i to ono što će se dogoditi 17. kolovoza. Jedva čekamo!

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI