Jon Jones se ponaosob po hotelu išao ispričavati borcima s UFC 232 programa

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2018 10:36h Autor:

Jon Jones

Jon Jones je odlučio uzeti vremena i osobno se ispričati svakom sudioniku UFC 232 eventa, kojeg je uspio susresti u hotelu gdje su borci smješteni.

UFC je čini se osmislio taktiku zajedničkog boravka u Las Vegasu te zajedničkog odlaska prema Kaliforniji, budući da su se jučer svi UFC 232 sudionici još uvijek nalazili u MGM Grand hotelu. To je svakako dobra odluka zbog svih planova koje su borci osmislili za “fight week” i čini se kako je UFC napravio sve što je u njihovoj moći da smanje štetu koja je svakako neminovna.

Jedan od onih koji su u hotelu je i Jon Jones. On je čak pozvao fanove na druženje te je s njima proveo 45 minuta u predvorju hotela, no isto tako je odlučio susresti se s kolegama borcima. Objasnio je kako je proveo jučerašnji dan.

“Osjećam se dobro, ne smijem si niti dozvoliti da se osjećam drugačije. No, žao mi je fanova. Osim toga, danas sam išao okolo i osobno se ispričavao borcima koji se bore na programu, a koje sam uspio osobno vidjeti. Svi do sada su rekli kako mi opraštaju i mislim kako bih sada trebao svoje vlastite emocije staviti na prvo mjesto, odnosno trebam ih sačuvati za borbu i nakon borbe. Nakon borbe definitivno imam plan pokušati na neki način vratiti svim fanovima ono što su ovim putem izgubili”, rekao je Jones za MMA Junkie.

Otkrio je Jones i kako je kod njega proteklo vrijeme neizvjesnosti, od same informacije o novom pozitivnom testu pa sve do odluke UFC kako će do borbe doći.

“Kada sam dobio informaciju, instantna reakcija bila je ‘ne opet’. Bilo je sve kao u noćnoj mori, no mislim kako mi je pomogla vjera u Boga. Pomislio sam kako je to jednostavno moja priča, da tako mora biti i da budem uz Boga kroz sve kroz što moram proći. To me učinilo snažnim i bio sam spreman proći kroz to na koji god način treba. Neke stvari su izvan moje kontrole i potrebno je naučiti fokusirati se na to. Trebam držati pod kontrolom ono što mogu i to se trudim raditi. U cijelom kaosu moram sadržati komfor i opuštenost, to je ono što uistinu trebam napraviti. Kada si višestruki prvak svijeta i jedan od vjerojatno najboljih boraca ikad, moraš očekivati da će ti se događati stvari od kojih bi se većina ljudi slomila. Moraš se znati nositi s medijima, skidanjem kilograma, kritikama te ludim i teškim protivnicima. Moraš jednostavno znati progutati ono što je potrebno i to je ono što imam plan učiniti.”

Ono što je sigurno je kako s Jonesom nikada nije dosadno. I koliko god se slagali s odlukom UFC-a ili ne, svima nam je zajednička jedna stvar. Jedna ćemo čekati da uđe i kavez i da odradi borbu protiv Alexandera Gustafssona. To je jednostavno jače od svih nas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI