Jon Jones se ispričao švedskoj novinarki koju je prije nekoliko dana izvrijeđao zajedno s Whiteom

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2018 10:46h Autor:

Jon Jones i Dana White

Jedno od najboljih pitanja UFC 232 press konferencije uoči priredbe došlo je od švedske novinarke Izabelle Kostic. No, Jon Jones i Dana White nisu htjeli odgovoriti na njega, nego ju je predsjednik UFC-a čak i izvrijeđao. I novopečeni stari UFC prvak je bio neugodan, pokazivao je prstom prema dolje, a sve zbog pitanja o “piktogramu turinabola”.

“Kako je došlo do toga da je ovo već treći put da se pomiče fokus s boraca i borbi te da se govori o onome što bi imao u svom tijelu, nebitno govorimo li o piktogramu ili pikogramu. Zašto si uopće ikad bio pozitivan?”, glasilo je pitanje na koje je Jones samo dobacio “Iduće pitanje molim”.

Onda se okrenula na pitanje Dani White, a onime prvim je dobila dodatni vjetar u leđa.

(VIDEO) Jones i White poludjeli na švedsku novinarku nakon odličnog pitanja: Nauči raditi svoj posao!

“Zašto nakon svega ovog tipa i dalje gledamo tu umjesto da je dobio dvije godine suspenzije, kao Frank Mir ili Tom Lawlor?”, nije se dala omesti.

“Neka joj netko oduzme mikrofon, trebamo bolja pitanja, trebamo bolje novinarstvo. Pušiona si!”, rekao je Jones, dok je pokazivao prst prema dolje, a White je govorio kako mu pitanje nije u potpunosti jasno što je ona uopće pitala.

No, nekoliko dana kasnije, sada kada je zadovoljan ostvarenom pobjedom protiv Alexandera Gustafssona o povratkom pojasa u svoju vitrinu, Jon Jones je promijenio ploču. Nakon UFC-a 232 joj se ispričao.

“Sestro s kamerom, bio sam iznimno bezobrazan prema tebi i radi toga mi je iskreno žao. Već sam tada bio u modu za borbu i možda sam se osjećao pomalo kao da sam pod napadom. Nisam bio u raspoloženju za gubljenje, čak niti u verbalnoj raspravi”, rekao je UFC prvak u poluteškoj kategoriji da bi zaključio:

“I zato mi je jako žao jer te nisam poštovao.”

Isabelle Kostic je ispriku prihvatila!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI