Jon Jones savjetovao mladu Bellatorovu zvijezdu: “Očito si na dobrom putu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2019 17:41h Autor:

Jon Jones (screenshot)

Velika Bellatorova nada Aaron Pico poražen je prošlog vikenda u kalifornijskom Inglewoodu i to tako da ga je teškim nokautom za samo 67 sekundi zaustavio Henry Corrales.

Bilo je to veliko iznenađenje i borba kojom je privremeno zaustavljen put mladog Pica prema Bellatorovom tronu. Ovaj fenomenalni hrvač s ponešto boksačkog iskustva definitivno posjeduje talent za velike stvari, ali uvijek nekako zapne kada je pritisak najveći.

“Nemam neke isprike. Osjećao sam se dobro u kavezu. Moj pripremni kamp je prošao jako dobro. Udario sam ga. Mislim da imam toliko snage u svojim rukama da nekada niti ne shvatim kada bacim ljude u nokdaun. Dogodilo se tako brzo. Očito je da sam napravio grešku jer sam ušao i tamo previše ostao. A onda imate 50-50 posto šanse da vas netko nokautira. Da, loše je i nije ugodno. Ali gledajte, imam tek 22 godine i još uvijek nisam sve pohvatao. Mislim da neke stvari moram malo i usporiti. Moram više koristiti svoje hrvanje od ovog meča. Pokušat ću napraviti novi plan”, komentirao je Pico nakon poraza, a riječi podrške stigle su mu i od UFC-ovog prvaka Jona Jonesa.

“To je onaj tip koji protivnike često udara u tijelo? Da, vidio sam ‘highlight’ borbe u kojoj je nokautiran. Savjetujem ga da podigne glavu i krene od početka. Vrati se još bolji. Činilo mi se da nije bio deklasiran, već jednostavno zahvaćen u jednom trenutku. Zadrži svoje samopouzdanje na pravom mjestu, jer si očito na dobrom putu”, savjetovao je Jones jednog od najvećih MMA talenata današnjice u razgovoru s MMA Fightingom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI