Jon Jones progovorio: Nikada ne bih uzeo steroide, kunem se svojom djecom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2017 21:54h Autor:

Jon Jones

Za razliku od prošlog doping pada, kada se povukao u osamu bez ikakvih medijskih istupa, ovog puta je Jon Jones vrlo brzo preko Twittera iznio svoj stav.

Nakon što je i B uzorak Jon Jonesa bio pozitivan na turinabol, situacija u kojoj UFC-ovom (bivšem) prvaku slijedu duga suspenzija je postala realna. Zapravo, pitanje je hoćemo li Jonesa više ikada gledati u onome što mu ide najbolje i gdje ga i dalje mnogi smatraju najboljim i najtalentiranijim koji se ikada pojavio.

Naravno, njemu je najteže, ali to nije spriječilo postavljanje pitanja od strane njegovih Twitter pratitelja. Za razliku od prošle situacije s padom na dopingu, kada je Jones sve svoje profile deaktivirao i povukao se u osamu, ovog je puta odgovorio jednom fanu koji ga je tražio da iskreno objasni zašto je to napravio, uz objašnjenje kako će ga nakon toga ljudi više cijeniti.

“Istina je kako nikada ne bih uzeo steroide. Kunem se u to svojom djecom i kunem se nebeskim ocem”, napisao je Jones kao odgovor.

Iz njegovog su tima također odmah dolazile tvrdnje kako Jones nije uzeo ništa, a također je istupio i njegov predstavnički tim, iz kojeg su tvrdili kako su sigurni da je Jonesu namješteno. Također, mnogi fanovi se čude da mu je pronađen Turinabol, zbog toga što je riječ o steroidu koji djeluje postepeno, a Jonesu nije pronađen nikada ranije, što bi značilo da ga je uzeo u tjednu borbe. Nažalost po njega, realna je situacija kako će B uzorak kod komisije biti uzet kao relevantan te da mu slijedi (pre)duga suspenzije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI