Jon Jones: Poštujem McGregora jer je imao muda suprotstaviti se UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2016 09:30h Autor:

Jon Jones (Facebook)

Jon Jones će se ovog vikenda vratiti u UFC-ov oktogon te će mu na UFC-u 197, u borbi za naslov privremenog prvaka u poluteškoj kategoriji, protivnik biti Ovince Saint Preux. Uoči tog meča bivši je prvak govorio i događanjima oko Conora McGregora koja su postala središte zanimanja MMA javnosti.

Iako se kroz objavu na društvenim mrežama dalo naslutiti kako je Conor McGregor odlučio završiti karijeru, irski je borac na kraju cijelu priču opovrgnuo kroz svoj statut na Facebooku u kojem je pomalo konfuzno pokušao objasniti cijelu situaciju. Na kraju se sve svelo na želju da mu UFC izađe u susret kad je u pitanju promocija borbe te da ga organizacija poštedi putovanja i brojnih promotivnih akcija.

Na cijelu je priču reagirao i Jon Jones.

“Skidam kapu Conoru zato što se bori za ono što misli da je ispravno. Na kraju dana biznis je biznis, a on očito respektira samog sebe i svoj talent. Takve borbe će pomoći ostalim borcima u budućnosti. Respektiram činjenicu da ima muda. Respektiram njegovu želju da se bori za ono što je ispravno. Conor zna što radi. Već sam rekao kako mislim da će se vratiti. Zaradio je velik novac i uvjeren sam da se nalazi u poziciji u kojoj ne mora biti dio sljedećeg UFC događaja. Može si priuštiti dugu pauzu. No, vratit će se.”, izjavio je Jon Jones.

Kako će završiti cijela priča oko McGregora tek ćemo vidjeti, a u noći sa subote na nedjelju 24. travnja vidjet ćemo povratak Jona Jonesa koji će se boriti za naslov privremenog prvaka u poluteškoj kategoriji kad će mu na suprotnoj strani biti Ovince Saint Preux.

UFC 197 i povratak Jona Jonesa možete gledati uživo na Fight Channelu PPV s početkom u 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI