Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones: Poslušao sam Cormierov savjet i sad je nadrapao! | Fight Site

Jon Jones: Poslušao sam Cormierov savjet i sad je nadrapao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2015 16:57h Autor:

Screenshot

Jon Jones tvrdi da se konačno sabrao i da se vraća u UFC kako bi osigurao svoje nasljedstvo. Nakon skandala s prometnom nesrećom i suspenzije Jones je poslušao savjet čovjeka koji mu "čuva" pojas.

Jones je u posljednjoj borbi u siječnju na UFC 182 priredbi pobijedio neporaženog Daniela Cormiera, koji je ujedno bio i čovjek s kojim se nije baš najbolje slagao. Nakon što je Jones suspendiran Cormier i Anthony Johnson su skočili na upražnjeni pojas. "DC" je na UFC-u 187 u ožujku osvojio naslov i jedina stvar koju je rekao Joeu Roganu u kavezu nakon borbe je bila:

"Imam poruku za jednog čovjeka: Jon Jones, saberi se, čekam te!"

Jones tvrdi da je Cormier napravio veliku pogrešku jer je poslušao njegov savjet:

"Uprskao je, stvarno je uprskao jer sam poslušao njegov savjet. Sabrao sam se. Počeo sam jesti zdravo, počeo sam vježbati, definitivno sam poslušao njegov savjet."

Helwani je upitao Jonesa je li Cormier sam sebi zagorčao život i pogoršao situaciju time što je prozvao "pravog" prvaka.

"Da budem iskren, zapravo i ne. Ne tražim jasnoću, prosvijetljenje i poboljšanje sebe kao osobe zbog Cormiera. Ovo radim zbog svog nasljedstva i utjecaja kojeg imam na sportaše budućnosti. Moje nasljedstvo je ugroženo i moram ga spasiti, zbog svoje djece i zbog fanova. Učinit ću to."

Nije bitno tko je protivnik, protivnik je samo pijun u ovoj igri. Znam da se moje otkupljenje i pobjednička priča svodi na pobjedu u mojoj idućoj borbi, bez obzira na protivnika.

'DC' nije dodatna motivacija, već sam ga pobijedio. Nitko od ljudi koje sam već pobijedio mi ne stvaraju dodatnu motivaciju. Ja samo moram pobijediti svoju iduću borbu", zaključio je Jones.

Još se ne zna kad će Jones imati povratničku borbu, ali on sam je izjavio da računa i priprema se za datum u travnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI