Jon Jones poručio Gustafssonu: “Ne vjerujem ti, ali hvala ti na svemu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2019 16:54h Autor:

Jones vs. Gustafsson

Jon Jones odlučio je prokomentirati umirovljenje Alexandera Gustafssona, odnosno svom bivšem rivalu se osobno obratio putem društvenih mreža. Izrazio je nevjericu u tu odluku, no isto tako je švedskom borcu zahvalio za sve.

Dva puta borili su se međusobno Jon Jones i Alexander Gustafsson. Upravo je “The Mauler” došao najbliže tomu da savlada najboljeg borca u povijesti poluteške kategorije. 2013. godine na UFC 165 eventu uspio je baciti Jonesa u do tada neviđene probleme. Tek strašna snaga volje Jonesa dovela je do preokreta u “šampionskim rundama” i pobjede. Drugu borbu odradili su na kraju prošle godine i Jones je u toj borbi slavio puno lakše, reklo bi se rutinski. Već tada moglo se zaključiti kako kod Gustafssona više nema jednako gladi kao pet godina ranije.

No, unatoč tome, Jones je ostao u nevjerici nakon sinoćnjeg umirovljenja svog velikog konkurenta. Odmah mu se obratio putem Twitter objave.

“Iskreno, ne vjerujem kako si ozbiljan po pitanju umirovljenja, ali hvala ti na svemu. Držao si visok standard cijele divizije i sve nas činio boljima”, napisao je Jones.

Gustafsson je mnoge ostavio u nevjerici budući da mu je tek 32 godine i da je nakon dugo vremena uspio spojiti dva nastupa unutar šest mjeseci. Zapravo, to je napravio po prvi put od ožujka 2014. godine. Problem je samo što je u oba ta nastupa doživio poraze. Vidjet ćemo kako će razmišljati kad se sve dodatno slegne. Ukoliko se napokon riješio ozljeda, bila bi velika šteta izgubiti ga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI