Jon Jones: Plan mi je hrvati s Cormierom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2014 09:33h Autor:

Jon Jones

Prvi dani u 2015., točnije noć sa subote na nedjelju 4. siječnja, namijenjena je za UFC 182 i veliki obračun za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji između prvaka Jona Jonesa i izazivača Daniela Cormiera.

Meč je to koji ljubitelji UFC-a s nestrpljenjem očekuju, a prvak u borbi protiv Cormiera ima plan do pobjede doći hrvanjem koje je najjače oružje njegovog protivnika.

"Pokušat ću hrvati s Danielom Cormierom. Definitivno planiram natjerati ga da uloži veliki napor pri svakom pokušaju bacanja i sigurno ću i sam tražiti bacanja. Dovoljno sam sposoban za uspješno bacanje u meču s njim. Definitivno ću napadati njegove prednosti i mana.", izjavio je Jon Jones.

"Odrastao sam hrvajući. Počeo sam s hrvanjem kad sam imao 12 godina. Mislim da mnogi to zaborave, pogotovo kad se borim s nekim tko se natjecao na olimpijskoj razini. Mnogi me gledaju isključivo kao udarač, ali moj osjećaj za hrvanje je vrlo jak. Rekao bih da mi je to još uvijek baza. Imam vrlo uspješne statistike u tom dijelu, vrlo velik postotak bacanja i poprilično sjajnu obranu od bacanja."

UFC 182: Jones vs Cormier održat će se u noći sa subote na nedjelju 4. siječnja uz prijenos na Fight Channelu PPV.

UFC 182: Jones vs. Cormier 

Jon Jones vs. Daniel Cormier
Donald Cerrone vs. Myles Jury
Josh Burkman vs. Hector Lombard
Nate Marquardt vs. Brad Tavares
Danny Castillo vs. Paul Felder
Louis Gaudinot vs. Kyoji Horiguchi
Jared Cannonier vs. Shawn Jordan
Rodrigo Damm vs. Evan Dunham
Omari Akhmedov vs. Mats Nilsson
Marcus Brimage vs. Cody Garbrandt

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI