Jon Jones pitao fanove što misle o meču protiv Stipe

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2019 23:22h Autor:

Jon Jones

Teškaška borba Stipe Miočića i Jona Jonesa vjerojatno nije samo špekulacija Chaela Sonnena. Nakon što je “American Gangster” iznio informaciju kao čiji izvor je naveo Ariela Helwanija, sad se javio Jon Jones. On je putem Twittera svoje pratitelje upitao što misle o borbi njega protiv Stipe.

Danas smo već pisali o tome kako je Chael Sonnen rekao da ima informacije o dogovaranju teškaške borbe Stipe Miočića i Jona Jonesa. Tim je putem za sebe rekao kako je on inače osoba koja se bavi špekulacijama, no da je ovo informacija koju mu je iznio Ariel Helwani, koji je po tom pitanju njegova suprotnost. Nedugo nakon toga javio se Jon Jones.

“Mislim da niste spremni svjedočiti borbi Stipe Miočića protiv mene, bi li vam srpanj dao dovoljno vremena da se pripremite?”, napisao je Jones na Twitteru, direktno se time obrativši fanovima. Vrlo zanimljiva izjava, za koju ne možemo znati je li došla potaknuta time što je izjavio Sonnen ili se uistinu “nešto kuha” po tom pitanju.

Što se tiče spomena mjeseca srpnja, lako je pretpostaviti kako je Jones tim putem mislio na UFC 239. U pitanju je event koji se održava 6. srpnja te vjerojatno nema borca koji se na njemu ne bi volio naći. Tog se vikenda u Las Vegasu održava “International Fight Week” te se promocija svake godine trudi tog vikenda napraviti najveći spektakl u skladu s mogućnostima. Prošle godine su priredbu organiziranu tog vikenda predvodili Stipe Miočić i Daniel Cormier.

Što se tiče Jonesa, Dana White je nekoliko puta rekao kako za njega slijedi obrana titulu poluteške kategorije protiv Thiaga Santosa. No, nije se jednom dogodilo da je isti promijenio mišljenje. Osim toga, Jon Jones borbom protiv Anthonya Smitha nije prodao niti približan broj prijenosa kao onom protiv Alexandera Gustafssona. Tako je lako zaključiti da sam Jones ipak nije toliko veliki magnet fanovima. No, atraktivno ime protivnika bi sigurno dovelo do brojke od sedam znamenki. Osim toga, znamo da se špekulira kako bi se na toj priredbi mogli boriti Daniel Cormier i Brock Lesnar. No, ovo sada je već previše otišlo u maštarije i špekulacije. Nadamo se kako ćemo uskoro znati više o ovoj potencijalno spektakularnoj UFC borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI