Jon Jones odbio nastupiti u Madison Square Gardenu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2017 16:54h Autor:

Jon Jones/Instagram

UFC-ov prvak poluteške kategorije, Jon Jones, bi svakako trebao iduću borbu odraditi do kraja ove godine, no to neće biti u Madison Square Gardenu, na vjerojatno najvećem ovogodišnjem eventu. Jones je objasnio zašto ne želi nastupiti u svom rodnom gradu.

Jones će u svojoj idućoj borbi braniti titulu prvaka, budući da je borba protiv Brocka Lesnara trenutno neizvediva. Mogući protivnici su Alexander Gustafsson i Volkan Oezdemir, a čini se kako Jonesa puno više zanima revanš protiv švedskog borca, borca koji je za sada bio najbliže tome da ga pobijedi.

“Svaka moguća borba me uzbuđuje jer znam kako se nikoga ne smije podcijeniti. No, mislim kako je Gustafsson trenutno prava opcija, iako ćemo morati pričekati da vidimo što će biti. Važemo sve opcije”, rekao je Jones.

UFC 217 je event na kojeg žele svi borci, a promocija bi sigurno htjela tamo imati Jonesa, kojem bi tako napokon dali priliku da nastupi u New Yorku, svom rodnom gradu. No, neugodno je iznenadila njegova izjava kako tamo ne želi nastupiti, a naveo je i razlog za to.

“Da budem iskren, ponosan sam što sam iz New Yorka i cijeli život sam imao snove o tome da se tamo borim. No, ti snovi su počeli blijediti. Kada gledam s poslovne strane, to nije dobra opcija za mene, jer ne mogu prihvatiti da mi država New Yorku uzme devet posto mog honorara. Devet posto od svakog milijuna je jako puno”, rekao je.

Drugim borcima ipak to ne smeta, no Jones je dovoljno velika zvijezda da mu ne treba takav event, odnosno zvijezda je koja može sam nositi UFC priredbu. Posebno nakon onako impresivne izvedbe kao u revanšu protiv Daniela Cormiera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI