Jon Jones o svojoj poziciji na najnovijoj P4P ljestvici

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2015 09:54h Autor:

Izvor: Facebook

Brojni stručnjaci, borci i fanovi teško će uskladiti svoja mišljenja kada se nađu u situaciji da moraju izabrati najbolje, a upravo su nam posljednja tri UFC-ova eventa donijela velike promjene na vrhu. Kao rezultat tih promjena nastala je nova “pound-for-pound” ljestvica, a svoju poziciju na njoj prokomentirao je ovih dana i Jon Jones, bivši prvak u poluteškoj kategoriji.

Borac koji predvodi najnoviju P4P ljestvicu je Demetrious Johnson, UFC-ov prvak u muha kategoriji, dok se na drugoj poziciji smjestio Jones. Novonastala situacija zainteresirala je fanove koji su upitali Jonesa kako se osjeća gledajući Johnsonu u leđa.

“Sve je stvar mišljenja te ja nemam problema s tim da sam odmah iza njega. On radi nevjerojatne stvari u kavezu i zaslužio je svoje mjesto na ovoj ljestvici”, poručio je Jones.

Podsjetimo, prema najnovijoj P4P ljestvici, iza Johnsona i Jonesa se smjestio novi vladar perolake kategorije Conor McGregor. Aldo, koji je do nedavno predvodio tu ljestvicu, pao je na šesto mjesto, a novo ime na ljestvici je i Luke Rockhold koji je pobjedom nad Chrisom Weidmanom osvojio pojas pravaka u srednjoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI