Jon Jones o Cormierovoj ponudi OSP-u: On je kukavica koja me nikada neće pobijediti

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2016 10:11h Autor:

Jon Jones

Jon Jones nije dobro primio vijest da je ozlijeđeni Daniel Cormier ponudio pomoć Ovinceu Saint Preuxu koji će se umjesto njega boriti s Jonesom za privremeni pojas 23. travnja na UFC 197 priredbi u Las Vegasu.

Cormier je na emisiji MMA Hour uputio OSP-u otvoren poziv da dođe trenirati u American Kickboxing Academy uz obećanje da će mu platiti sve troškove. OSP je poziv odbio, ali Jones je žestoko osudio Cormierov potez.

“Daniel je potpuna kukavica koja me nikada neće pobijediti. Ne govorim to iz arogancije već zato što mi vraćanje pojasa znači sve. Taj pojas je u ovom trenutku veliki dio mog života, on mi znači sve. Zadnja stvar koju bi Cormier trebao željeti je da ja izgubim od OSP-a jer onda neće dobiti priliku da osveti svoj jedini poraz”, rekao je Jones za MMA Hour.

UFC 197 je bila prilika za Cormiera da osveti poraz od Jonesa iz sječnja 2015. i dokaže da je uistinu prvak. Cormier je postao prvak porazivši Anthonyja Johnsona nakon što je pojas oduzet Jonesu zbog problema sa zakonom. Iako ga je obranio protiv Alexandera Gustafssona, nikada ga nije oduzeo Jonesu.

“To što je pozvao OSP-ja u svoj kamp mi govori da je zahvalan što se za tri tjedna ne bori samnom. Zahvalan je što će moći uzeti još jednu obiteljsku fotografiju s tim pojasom, jer zna da mene neće pobijediti, pogotovo sad s ozljedom koljena. Liječit će koljeno da se vrati na sto posto, a ja ću u međuvremenu samo postati jači, bolji, brži i uvježbaniji za pobjedu”, dodao je.

“Daniel je mentalni patuljak. Ne brinem se za Daniela. Očito, to što je pozvao OSP-a pokazuje da je sretan što će sa strane gledati, a ne biti u kavezu samnom”, zaključio je Jones.

No tu nije bio kraj Jonesovim komentarima. Nakon intervjua putem Twittera je ostavio još nekoliko poruka u kojima je Cormiera oslovio isto kao i na velikoj press konferenciji prije nekoliko tjedana.

“Voljan si trenirati OSP-a i platiti njegove troškove? Ti si ovca u vučjoj koži i prozreo sam te. pičkice.

Napisao sam njegovo ime na kraju, ali sam zaboravio staviti veliko P.

Ili ću ponuditi sva svoja sredstva OSP-u u nadi da će on to učiniti za mene.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI