Jon Jones: Nisam spreman u potpunosti se ostaviti alkohola i trave

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2018 11:31h Autor:

Jon Jones

Jon Jones je otkrio kako i dalje konzumira alkohol i travu, ali da je to u manjim količinama. Priznao je kako jednostavno nije spreman u potpunosti se odreći svojih poroka, no da je došao u stanje gdje se u potpunosti može kontrolirati.

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije, koji bi krajem ove godine ponovno mogao doći na taj tron, bio je gost u studiju showa Ariela Helwanija. Cijeli razgovor možete pogledati ispod teksta, no mi ćemo ovim putem izdvojiti jednu zanimljivu temu kroz koju su njih dvojica prošli.

Svi znamo kako je najveći problem Jona Jonesa do sada bio nesportski život. On je rezultirao padovima na doping testu i posjetima rehabilitacijskim centrima. Jedan takav ga je primio tijekom posljednjeg kriznog razdoblja te je Jones ranije otkrio kako ga je odlazak tamo zapravo spasio. Ipak, iznenadio je odgovorom na pitanje znači li to da se u potpunosti odrekao svih poroka.

“I dalje pijem i pušim travu s vremena na vrijeme. No, trenutno se osjećam jako dobro, u vrlo zdravoj sam situaciji. Moji treneri znaju da pijem i da to nije u nikakvim ludim količina. Ponekad vikendom i to je to”, rekao je Jones na iznenađenje svih, posebno ako znamo koliko čovjeku malo treba da prijeđe granicu, posebno ako je nestabilan kao što je on sam za sebe ranije priznao da je.

Ispričao je zašto je donio takvu odluku, odnosno što se u međuvremenu promijenilo po pitanju njegovog stava o toj temi.

“Htio sam se u potpunosti skinuti sa svega, to je bilo nešto čemu sam težio i zbog čega sam ljetos otišao na rehabilitaciju. Težio sam da budem potpuno čist, no nisam spreman na to. To nije nešto što sam bio i što ja jesam, kako u životu, tako i u karijeri. Trenutno sam u poziciji gdje mogu biti iskren sam sa sobom i sve što sam prošao me je izgradilo kao osobu”, ispričao je, dodavši još nešto o rehabilitacijskom centru u kojem je proveo neko vrijeme:

“Na rehabilitaciji sam dobio veliku pomoć na puno više polja i svakako bih volio kroz život posjetiti takav neki centar barem jednom godišnje, čisto iz razloga da sebe uspijem centrirati i posložiti.”

Jones se vraća 29. prosinca, kada će protiv Alexandera Gustafssona trebati dokazati kako i dalje ima sve ono zbog čega ga mnogi smatraju najboljim MMA borcem koji se ikad pojavio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI