Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones: Nemam potrebu završavati posao s DC-em, a ovo što je napravio na vaganju je nešto najprljavije što sam vidio u MMA | Fight Site

Jon Jones: Nemam potrebu završavati posao s DC-em, a ovo što je napravio na vaganju je nešto najprljavije što sam vidio u MMA

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2017 12:39h Autor:

Jon Jones

Po prvi puta nakon srpnja, Jon Jones obratio se MMA novinarima, odgovarajući na njihova pitanja. Naravno, glavna tema bili su njegov povratak te Daniel Cormier i Anthony Johnson.

Jones je vrlo raspoložen bio spreman na sve i nije izbjegao niti jedno pitanje, no mora se priznati da su ga mediji malo štedjeli, bez previše škakljivih pitanja. Nažalost, neku procjenu datuma povratka u kavez nisu uspjeli saznati. No, evo o čemu je Jones nešto rekao.

Od srpnja do danas?

“Vrijeme izvan kaveza proveo sam jako kvalitetno. Počeo sam više cijeniti ono što imam. Posljednja godina mi je dala vremena da shvatim koliko imam dobar život i koliko želim nazad. Provodio sam vrijeme s obitelji i trenirao. Popravio sam svoje hrvanje i jiu-jitsu, osjećam se sjajno, odmoran sam i čekam povratak.”

Hoće li sutra prisustvovati eventu i hoće li doći u kavez te što misli o Cormierovim komentarima što će se dogoditi ako dođe?

“Naravno da ću biti u dvorani i gledati borbu, ali nisam razmišljao o tome kako ću se osjećati. Nema sumnje kako ću biti nabrijan i motiviran što se prije vratiti u dvoranu. Iskreno ne znam što je Cormier htio reći, ali ne mora se brinuti da ću dolaziti u kavez. Nije mi cilj nikoga izazivati ili mu uništavati trenutak.”

Favorit glavne borbe večeri?

“Anthony Johnson uvijek ima šansu, onu šansu udarača, ali ako bih se kladio to bi bilo na Cormiera. On je kompletan borac, jako je blizu onoga kako bi trebao izgledati kompletan MMA borac.”

Nedovršeni poslovi s Cormierom?

“Ne gledam na to kao da imam nedovršenog posla s Cormierom, imam nedovršenog posla s Johnsonom. Ja sam čisto pobijedio Cormiera, pa ako netko ima nedovršenog posla, onda on ima sa mnom, meni to ne predstavlja ništa. Jedini sam čovjek koji ga je pobijedio i to njemu stvara problem.”

Situacija s Cormierovim čudesnim prolaskom na vaganju?

“To je bila totalno luda situacija i ne mogu vjerovati da sam svjedočio tako nečemu. Pogledajte mu ruke samo, kako pritišće dolje i pravi balans sve dok nije spustio do 205. Lucidan trik, ali ne ide mu na čast. Najluđe oko svega je što su mu dozvolili da to učini. Mislim da bi ipak treba biti tu neka komisija koja će paziti na ovakve stvari, a na kraju je ovo ispalo jedna od najprljavijih stvari koje sam vidio u našem sportu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI