Jon Jones: Neću izgubiti od nikoga, ja sam onaj koji će te prebiti!

UFC 07.12.2011 08:50h Autor:

Jon Jones (Photo by MMAJunkie)

Jon Jones je uvjeren u svoju pobjedu protiv Lyota Machide i ostanak na tronu poluteške divizije UFC-a i nakon narednog vikenda i priredbe u Torontu. U razgovoru s Arielom Helwanijem, Jones je ustvrdio da nikada nije bio bolji borac nego što je sada.

“Treniram četiri puta dnevno, a ostatak dana se odmaram. Nije kao u američkom nogometu kada jednom godišnje imaš Super Bowl. Meni je ovo već treći Super Bowl ove godine i nije lako zadržati isti fokus i istu energiju. No, ja sam uspio u tome i planiram nastaviti u istom ritmu”, izjavio je Jones i objasnio zašto ga mnogi smatraju arogantnim…

“Ja uvijek drugima želim samo dobro, no nekada ispadne da sam arogantan. Ne mogu kontrolirati način na koji me ljudi doživljavaju. Ja sam onakav, kakav jesam. Kada nešto mislim, to i kažem. Ne želim u sebi ništa zatomljavati. Svjestan sam da te svi ne mogu voljeti.”

“Bones” je uvjeren da će vladati svojom divizijom još dugo vremena…

“Promijenio sam se kao borac i zaista mislim da sam trenutačno najbolji borac. Neću izgubiti od Lyota, neću izgubiti od Rashada, Hendersona ili bilo koga drugoga. Da, možda sam malo umišljen, no ja smatram da je to bitno. Još bitnije od toga je da sam ostao isti prema svojoj obitelji i prijateljima. Svatko tko me ikada upoznao zna da sam ga tretirao s najvećim mogućim poštovanjem. No, da, Jon Jones je čovjek koji će te prebiti.”

Upitan o borbi svog velikog suparnika Rashada Evansa i Phila Davisa, Jones odgovara:

“To je zanimljiva borba. Mislim da će Rashad pobijediti jer je iskusniji. No, Davis također ima svoje šanse. Treba se opustiti kada su u pitanju udaračke tehnike. Neću previše pričati jer ne želim odavati kako pobijediti Rashada, no smatram da on nema bradu. Vjerujte mi, Rashad nema uopće bradu. Bit će to izjednačenija borba nego što itko misli”, zaključuje Jones.

Izravni prijenos iz Toronta počinje u noći sa subote na nedjelju, 11. prosinca, u 03:00h na Fight Channelu (MaxTV, kanal 25). Snimka priredbe može se na istom kanalu pogledati čitavu nedjelju.

Glavne borbe:

Jon Jones vs. Lyoto Machida

Frank Mir vs. Antonio Rodrigo Nogueira

Tito Ortiz vs. Antonio Rogerio Nogueira

Mark Hominick vs. Chan Sung Jung

Claude Patrick vs. Brian Ebersole

Uvodne borbe:

Igor Pokrajac vs. Krzystof Soszynski

Jared Hamman vs. Constantinos Philippou

Dennis Hallman vs. John Makdessi

Yves Jabouin vs. Walel Watson

Mark Bocek vs. Nik Lentz

Rich Attonito vs. Jake Hecht

John Cholish vs. Mitch Clarke

#http://www.youtube.com/watch?v=8NcvZc4_vYA&feature=player_embedded

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI