Jon Jones natuknuo da bi mu Smith mogao biti idući

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2019 09:08h Autor:

Jon Jones i Anthony Smith

Čini se kako se Jon Jones polako počinje pripremati za prvu obranu naslova prvaka koji je ponovno kod njega, a putem Instagrama kao da je natuknuo i tko bi mu mogao biti prvi izazivač.

Jones je prije nekoliko dana na Instagramu otkrio kako se u 2019. godini namjerava boriti tri puta, poručio je izazivačima da stanu u red te da će svi dobiti svoju priliku, što bi na kraju dovelo do njegovog potvrđivanja kako je neupitni prvak svijeta do 93 kilograma. Najavio je kako se odmah vraća u dvoranu, a mentalni sklop prebacuje u pripreme za iduću borbu.

Ako ćemo suditi po novoj Instagram objavi, čini se da je ovo drugo već napravio. Jones je uslikao monitor računala, na kojem se vidi kako je gledao Youtube video s “highlightsima” Anthonya Smitha. Pokraj toga je ostavio komentar: “Toliko toga za proučiti, biti će zabavno.”

Smith je još prije Jonesovog povratka i pobjede nad Gustafssonom bio vrlo glasan po pitanju prozivanja. Sa svoje tri pobjede otkako je došao u polutešku kategorije, Smith je dogurao do trećeg mjesta ljestvice do 93 kilograma. Ispred njega su tek Daniel Cormier i Alexander Gustafsson te je jasno kako bi prema tome upravo on trebao biti idući, neovisno o tome što su dvije od tri pobjede nad veteranima, a treća je ona u kojem je uvjerljivo gubio nakon dvije runde.

Za Jonesa se očekuje kako bi se mogao vratiti u travnju, na UFC 236 eventu. Smith je već ranije potvrdio kako će biti spreman boriti se kada god bude potrebno. Hoće li on Jonesu biti ozbiljan ispit ili tek lakši trening? Saznati ćemo kada se borba ugovori.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI