Jon Jones: McGregor i Rousey su mi bili podrška!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2015 14:37h Autor:

UFC

Jon Jones je konačno progovorio o događajima koji su ga doveli do suspenzije i gubitka titule. Bivši prvak je otkrio da su mu u tim teškim vremenima podršku pružile i najveće UFC-ove zvijezde danas.

U prvom velikom intervjuu otkako mu je ukinuta suspenzija zbog prometne nesreće koju je skrivio, Jones je priznao da je imao problema s akoholom i drogom. Jones je prošao kroz rehabilitaciju i sada je trijezan već tri ili četiri mjeseca. Preporođen i pročišćen, "Bones" sada konačno priznaje da je imao problem.

"Uzbuđen sam što sam konačno slobodan od svega toga. trebalo mi je dosta vremena da si priznam da imam problem jer sam bio sposoban brinuti se za svoju obitelj, pobjeđivati borbe i skrivati od svijeta da pušim travu i pijem tri ili četiri dana tjedno.

Dobro sam se nosio sa svojim životom, tako da nisam mislio da imam problem. Ali sada kad sam trijezan shvaćam da sam totalno imao problem."

Jones je u tim teškim trenucima i tokom rehabilitacije imao podršku obitelji, trenera i timskih kolega, ali podržale su ga i dvije najveće UFC-ove zvijezde, Ronda Rousey i Conor McGregor.

"Ronda Rousey mi je definitivno pružila podršku, baš kao i Conor Mcgregor. Ronda me jako podržavala i često mi je slala poruke. Čak me i pozvala da ostanem u njenoj kući u Kaliforniji.

Conor Mcgregor mi je pisao, rekao je:'Hej prvače, znaš da kad si jednom prvak da si zauvijek prvak i vjerujem da ćeš se vratiti iz ovoga jak.' Pisao mi je riječi podrške", rekao je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI