“Jon Jones je varalica!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2017 14:59h Autor:

Jon Jones

Jon Jones je varalica. Barem ako se pita većinu onih koji su glasali u posljednjoj anketi na Fight Siteu koja se bavila upravo ovom temom. U samo nekoliko dana svoj stav o ovoj vrućoj temi u svijetu borilačkog sporta je dalo više od 1000 posjetitelja našeg portala što govori o visokom interesu za sudbinu bivšeg UFC prvaka.

Čak 38 posto glasova, što je najpopularniji odgovor, je otišlo na odgovor “Da, previše je tu slučajnosti”. To je otprilike i stav većine borilačkih analitičara, ali i kolega Jona Jonesa iz UFC rostera. I dok su u prošlosti uglavnom svi stali na stranu problematičnog borilačkog genijalca kada bi upadao u probleme, ovaj put je Jones očito potrošio sve kredite. Sada više nema strpljenja za po većini najboljeg P4P borca svijeta. S novim padom na doping testu, Jones je, ispada, stvarno varalica.

Drugi najpopularniji odgovor je sakupio 24 posto, a glasi “Ne znam, još se nadam da nije”. Jones, naime, kao i svi drugi borci, ima pravo na korektno i pravično suđenje ispred tijela USADA-e i Komisije. Tamo će iznijeti svoju obranu, koja će prema svemu sudeći glasiti kako je uzeo kontaminirane suplemente. Tek će konačna presada zapravo pokazati je li Jones varalica ili nije. Doduše, UFC mu je već oduzeo netom osvojenu titlu.

18 posto glasača u ovoj anketi se odlučilo na odgovor “Nije, jednostavno nema sreće”. Ti glasovi su otišli na teoriju da je sudbina UFC veterana produkt nemilih i nesretnih događaja. Ili kako u narodu kažu: “nevoja nikada ne dolazi sama”.

Četvrti najpopularniji odgovor u anketi, koji je skupio 12 posto glasova, jest “Ako i nije, onda je budala”. S 4 posto glasova, na petom mjestu je “Nisam siguran, čekat ću odluku USADA-e”, a tek 3 posto je glasalo za opciju “Jones? Tko je to?”.

Rezultate ankete koju ćemo još par dana ostaviti aktivnom možete komentirati ispod ovog članka u našim Facebook komentarima. Još jednom zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Je li Jon Jones varalica?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI