Jon Jones javio se po prvi put nakon najvećeg uspjeha svog velikog rivala

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2018 13:26h Autor:

Jon Jones

Nije dugo trebalo da veliki uspjeh Daniela Cormiera prokomentira Jon Jones. Njegov najveći rival za to je prema navici iskoristio društvene mreže, ovim putem Twitter.

Ipak, kao niti u nekim objavama kroz prethodne tjedne, Jones se niti jednom nije izravno obratio Cormeiru niti ga je igdje naveo. No, lako je pretpostaviti na koga se poruke odnose, kao i u slučaju “who’s your daddy” poruke objavljene nekoliko dana prije UFC 226 eventa. Ponovno je tu bilo pozivanja na više sile, kao što smo u posljednje vrijeme i navikli od strane “popravljenog” Jonesa.

“Nemojte zaboriti kako je život pustolovina, a ne jedna utrka. Ukoliko je Božja volja da i dalje budem zdrav i spreman, molim vas vjerujte kako mi slijedi još veliki broj borbi. Ne zaboravite kako sam i dalje mlađi borac od svih Top 5 boraca poluteške i teške kategorije”, napisao je Jones uz informaciju koja nije u potpunosti točna, budući da su Volkan Oezdemir i Curtis Blaydes ipak mlađi od njega.

To ipak nije bilo sve. Jones je od strane jednog fana upitan može li dati ikakvu novu informaciju o sebi i svom možebitnom povratku.

“Situacija je takva da sam živ i zdrav, uživam u obiteljskom životu i ljetu, ali također radim na svom osobnom napretku. Ne mogu niti pretpostaviti kada bih se mogao vratiti, no uvjeren sam u to kako moji najbolji UFC dani zapravo tek dolaze”, odgovorio je.

Jonesova pravna situacija trebala bi se riješiti ovog ljeta, a teško je pretpostaviti što će se dogoditi. U igri su apsolutno sve opcije, od one da bude oslobođen te da se može ponovno boriti pa sve do one da mu uslijediti dugotrajna kazna, koja može doći do čak četiri godine zabrane nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI