Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones i službeno ponovno dio UFC rostera | Fight Site

Jon Jones i službeno ponovno dio UFC rostera

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2015 21:33h Autor:

Jon Jones

Nakon što su riješene sve formalnosti koje su još bile ispred UFC-a, Jon Jones ponovno je i službeno postao član te organizacije. Bivši prvak se sad ponovno nalazi na rosteru, a uskoro bi mogao i uslijediti datum njegove povratničke borbe.

Jones je trenutno unutar odrađivanja dobrotvornog rada, koji mu je dodijeljen od suda u Albuquerqueu, ali istovremeno i naporno trenira, što se može vidjeti objavama na njegovom Instagram profilu, gdje je i prije suspenzije bio jedan od općenito najaktivnijih boraca u UFC-u.

Organizacija je obavijestila kako je razgovarala s ljudima iz pravnih tijela savezne države New Mexico te je došla do odluke kako više nema nikakvih prepreka za povratak i nastavak Jonesove profesionalne borilačke karijere. Ipak, posebnu su napomenuli kako ovaj potez prema Jonesu nije njegovo pravo, nego privilegija te da od njega imaju neka očekivanja, prije svega oko promjena u njegovom ponašanju. 

Nakon te odluke se oglasio i Jones, koji je rekao: "Jako sam zahvalan što ću ponovno biti u prilici raditi ono što najviše volim, odnosno boriti se. Potrudit ću se da svima pokažem kako sam pravi prvak, kako unutar oktogona, tako i van njega."

Kako saznajemo, UFC je već u pregovorima sa svojim bivšim prvakom oko datuma njegovog povratka. Već ranije je Dana White izjavio kako bi Jones trebao već u prvoj borbi dobiti priliku vratiti pojas prvak poluteške kategorije u svoje vlasništvo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI