Jon Jones dobio odgodu saslušanja u slučaju doping pada

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2017 21:41h Autor:

Jon Jones

Jon Jones je saznao kada će morati izaći pred komisiji i izreći svoju obranu povodom pada na doping testu, zbog kojeg mu je oduzeta UFC 214 pobjeda nad Danielom Cormierom, ali i naslov svjetskog prvaka, koji je tom borbom (privremeno) vratio pod svoje vlasništvo.

No, ono će se dogoditi tek u veljači, nakon što je kalifornijska komisija Jonesu odobrila odgodu saslušanja. Njegov tim ju je zatražio s razlogom da dobiju dulje vremena za prikupljanje dokaza koji bi pomogli pri potvrđivanju njegove nevinosti. Točan datum nije određen, a iz komisije su samo dodali kako će saslušanje biti održano negdje u južnoj Kaliforniji.

Podsjećamo, Jones je pao na steroid turinabol, a od same objave su on i njegov tim tvrdili kako je nevin. To je odlazilo čak i do toga da su spominjali kako mu je namješteno. Mnoge stvari nisu jasne od samog početka, posebno to što je pao na turinabol, odnosno supstancu koja mu u kratkom roku, između negativnog i pozitivnog testa, ne bi stvorila gotovo nikakav efekt.

Ovo je drugi Jonesov pad na testu i po drugi puta mu je oduzet pojas prvaka. Prvi puta je to bilo bez poništavanja ijedne borbe, a ovog puta mu je i poništena pobjeda u borbi, kojom je taj pojas vratio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI