Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones dobio borilačku licencu za UFC 232 borbu protiv Gustafssona | Fight Site

Jon Jones dobio borilačku licencu za UFC 232 borbu protiv Gustafssona

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2018 23:27h Autor:

Jon Jones

Jon Jones danas je imao saslušanje pred atletskom komisijom savezne države California, gdje mu je ustupljena borilačka licenca, što bi značilo da je s pravne strane riješio sve što je potrebno da bi se krajem mjeseca borio protiv Alexandera Gustafssona.

Obrada Jonesovog slučaja trajale je preko dva sata te je cilj svega bilo vraćanje borilačke licence koju mu je ista komisija krajem prošle godine oduzela. To je bilo još jedino što mu je nedostajalo da bi s pravne strane mogao odraditi UFC 232 borbu protiv Alexandera Gustafssona.

Jones je na samom početku saslušanja, u društvu svog odvjetnika, priložio ček u vrijednosti 205.000 dolara, koliko mu je komisija izrazila kaznu za pozitivan test na doping, u slučaju od prošlog ljeta i UFC 214 eventa. Osim toga, Jones je prihvatio društveno koristan rad, odnosno odraditi će govor mlađim sekcijama Gracie Barra akademija u Anaheimu i Albuquerqueu.

Zanimljivo je kako je Andy Foster, predsjednik komisije, bio najglasniji govornik po pitanju vraćanja licence, odnosno rekao je kako se zalaže da se Jonesu dozvoli prilika zarađivati za život. To je upalilo, budući da je na kraju licenca ustupljena jednoglasno te više nema nikakvih prepreka Jonesovom nastupu 29. prosinca. Tada će se protiv Gustafssona boriti za titulu prvaka poluteške kategorije, onu koju je već u dva navrata imao, ali je zbog prekršaja učinjenih izvan kavez, oba puta bez nje ostajao bez da ju je izgubio u borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI