Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones: Daniel Cormier se grdno vara ako misli da će me riješiti kao starca Hendersona! | Fight Site

Jon Jones: Daniel Cormier se grdno vara ako misli da će me riješiti kao starca Hendersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2014 19:31h Autor:

Cormier vs. Henderson

Daniel Cormier je, pri dolasku u UFC, savladao Franka Mira i Roya Nelsona u teškoj, a zatim Patricka Cumminsa i Dana Hendersona u poluteškoj kategoriji. Trenutni vladar UFC-ove poluteške kategorije, Jon Jones, će 4. siječnja imati najteži ispit u obliku neporaženog Cormiera, borca koji ga niti malo nije impresionirao.

Daniel Cormier je na UFC-u 173 uništio Dana Hendersona, MMA legendu te bivšeg prvaka Pridea i Strikeforcea. DC je bacao Hendersona po oktogonu kao vreću krumpira da bi ga u trećoj rundi završio RNC-om.

Jones nije impresioniran s Cormierovim izvedbama u mečevima.

"Cormierova zadnja borba je bila protiv Dana Hendersona. Pobijedio je borca koji ima 50 godina", rekao je Jones. "A sada će ući u oktogon s borcem koji je mlad, zdrav i teži 102 kila".

Henderson je u kolovozu navršio 44 godine i u kavez s DC-om je ušao s 90 kilograma. Izgubio je 4 od zadnjih 5 borbi, dok je Jones neporažen, ako se ne uzme u obzir diskvalifikacija u meču s Mattom Hamillom zbog udarca laktom pod nedozvoljenim kutom.

"Ako Cormier misli da sam ja borac kalibra Dan Henderson ili mu to ulijeva neki osjećaj sigurnosti, grdno se vara", zaključio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI