Jon Jones: Daniel Cormier ne izgleda kao sportaš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2014 20:35h Autor:

Jon Jones

Jones je nedavno u jednom intervjuu nazvao Daniela Cormiera debelim, ali u nekakvom pozitivnom smislu.

Sad je prvak objasnio svoje riječi.

"Ne mogu reći da volim nešto u vezi Daniela. On je nizak i širok borac. Kad ga pogledate, on ne izgleda kao sportaš, ali je sposoban učiniti iznimne stvari, kao u hrvanju tako i u MMA-u".

To je najveći kompliment koji je "DC" dobio od prvaka poluteške kategorije. Već nekoliko mjeseci smo svjedoci prepucavanja između prvaka i izazivača te je ovaj Jonov potez uistinu bio neočekivan. Očito je da je dvojac umoran od trash talka i da se samo želi posvetiti borbi.

"Ne moram se prepucavati s njim", rekao je Jones. "Borba će se prodati. Sve što se dogodilo je bilo potrebno. Motiviralo me, a vjerujem da je motiviralo i Daniela. Za sve postoji mjesto i vrijeme, tako i za našu borbu".

Cormier je imao više pohvalnih riječi za svog protivnika.

"Prvo, sviđa mi se većina njegovih sposobnosti", otkrio je Daniel. "Volim njegovu kreativnost unutar oktogona, samopouzdanje s kojim zrači. Osoba poput njega, koja ima takav pobjednički niz, zaslužuje veliko poštovanje".

Jones zna da Cormier, unatoč svom "ne isklesanom tijelu" , nije mačji kašalj.

"Mislim da Daniel može biti inspiracija za ljude koji su građeni poput njega. Samo je stvar vaše psihe i načina na koji koristite svoje tijelo", objasnio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI