Jon Jones: Glasine kažu da je Cormier samo lakše povrijeđen, a ne ozlijeđen

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2016 10:08h Autor:

Jon Jones (Facebook)

Sljedećeg vikenda na rasporedu je UFC 197 na kojem ćemo vidjeti povratak bivšeg prvaka Jona Jonesa.

Trebao je UFC 197 ponuditi borbu za naslov u poluteškoj kategoriji između Daniela Cormiera i Jona Jonesa, ali nakon što se aktualni prvak ozlijedio Jones je dobio novog protivnika te će se za privremeni naslov boriti protiv Ovincea St. Preuxa. Iako će mu protivnik biti St. Preux, Jones je tijekom gostovanja na ESPN-u odgovarao na pitanja o Cormieru. Jedno od njih je bilo bi li se volio boriti s Cormierom na UFC-u 205 koji će se održati u New Yorku u studenom ove godine.

Jones je ponovio kako nije siguran da bi Cormier pristao na taj meč.

“Daniel Cormier je tip koji je od mene izgubio u prošlosti i tip je koji će umjesto da prihvati da sam bio bolji borac od njega, a bio sam bolji od njega, izmišljati hrpu izlika. Reći će kako se prvi put borio na toj težini i nije bio spreman na promjene koje će tijelo proći. Govorit će da je to bila velika borba, da je bio malo nervozan ili da nije mogao trenirati s Cainom Velasquezom svojim glavnim trening partnerom i da je zato izgubio.”, izjavio je Jones.

“To su znakovi koji mi govore da u svojoj glavi traži razloge zašto me ne može pobijediti. Ako prihvati borbu u mom dvorištu, u New Yorku, mislim da bi mentalno bio u u nepovoljnoj situaciji. Mislim da nije mentalno dovoljno jak da bi prihvatio takav rizik.”

Jonesu je postavljeno i pitanje vjeruje li da je Cormier zaista ozlijeđen.

“Znate, teško je reći. Nisam bio s njim u dvorani u trenutku kad se ozlijedio, ali kruži puno glasina da je samo povrijeđen, a ne teško ozlijeđen. I ja imam bolove, ali to je cijena koju plaćate kao vrhunski sportaš. Borite se i prolazite kroz takve stvari.”

Povratak Jona Jonesa i UFC 197 možete gledati uživo u noći sa subote na nedjelju 24. travnja u 4 sata ujutro na Fight Channelu PPV.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI