Jon Fitch: Ako se UFC ne promijeni, podnosimo novu tužbu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2015 11:06h Autor:

Jon Fitch

Već deset mjeseci traje tužba protiv Zuffe, u čijem je vlasništvu UFC, a ovih je dana Jon Fitch za MMAjunkie izjavio kako cijeli proces neće biti gotov dok kompanija ne promijeni način poslovanja.

"Želimo ih pritisnuti i natjerati na promjene, a ako ih ne prihvate, unutar četiri godine dižemo novu tužbu", izjavio je Fitch.

U srpnju je Zuffi odbijen prijedlog da zadrži tužitelje dalje od potencijalno velikih količina zapisa važnih za ovaj sudski proces. Što znači, da bi uskoro Fitch i ostali borci, kao i njihovi odvjetnici, mogli otkriti mnoštvo informacija o Zuffinom poslovanju. Također, organizaciji je odbijen prijedlog za odbacivanjem tužbe.

Za sad su borci i njihovi odvjetnici dobili sve ključne bitke, a iznimka bi jedino mogla ležati u tome da se cijelo saslušanje odvija u Nevadi, gdje je Zuffa smještena.

"Mislim da će biti prilično velika razlika u tome što oni tvrde kako plaćaju borce i u onome što zapravo rade. Mislim da način na koji oni tretiraju borce, kao i sam pritisak koji stavljaju na ljude, nije legalan", poručio je Fitch.

Možda i najvažnija stvar koju Fitch, ali i mnogi drugi uključeni u tužbu, žele postići je "otvaranje" UFC-ovih ugovora koje bi omogućilo i drugim subjektima da rade velike priredbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI