Jon ekspresno odgovorio Mieshi Tate: “Uživaj u mirovini sestro…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2018 09:57h Autor:

Jon Jones

Od svih reakcija na saslušanje Jona Jonesa ispred Atletske Komisije države Kalifornije, koje se održalo u srijedu u Anaheimu, najžešća je bila bivša prvakinja Miesha Tate. Ona je na SiriusXM radiju razočarano komentirala čitavu situaciju oko Jonesa i njegove kontroverzne karijere proteklih godina.

Tate: Izgubila sam vjeru u Jona Jonesa (AUDIO)

Među ostalim je rekla:

“Stvar je u tome da mi u ovom trenutku više nije važno hoće li se vratiti ili ne. Izgubila sam i motivaciju i interes i vjeru u Jona Jonesa. Možda za tri ili četiri godine, ako dobije suspenziju USADA, ako se zaista promjeni, možda će to sve rezultirati da vrati dio izgubljene ostavštine. Ali u ovom trenutku me nije briga za njega. Stvarno me nije briga. Preboljela sam Jona Jonesa. Dosta mi ga je.”

Nedugo nakon ove izjave koju su prenijeli i svi drugi američki mediji, oglasio se i Jones odgovorivši svojoj bivšoj kolegici.

“Miesha Tate ja ne odustajem kada stvari postanu teške za mene, ja postanem samo jači. Samo čekaj i gledaj, možda ćeš naći motivaciju u meni. Nije lijepo to što sam te izgubio kao fana. Uživaj u mirovini sestro”, napisao je Jones na svom službenom Twitteru.

Bivšeg UFC prvaka sada očekuje saslušanje ispred USADA-inih tijela. Upravo će se tamo odlučiti o njegovoj konačnoj sudbini. Jonesu prijeti i do četiri godine suspenzije s obzirom na oštra pravila USADA-e za ponavljače prekršitelje. A Jonesov pad na doping testu se dogodio baš nakon što je tek odslužio suspenziju zbog prijašnjeg pozitivnog testa. Tada se branio uzimanjem kontaminiranih pilula za potenciju.

Sada se brani uzimanjem kontaminiranih suplemenata. Samo za to nema nikakvih dokaza…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI