Johny Hendricks trenutno je bez UFC ugovora: Uvjeren sam kako još uvijek imam što za ponuditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2018 17:01h Autor:

Johny Hendricks

Iako trenutno nema ugovor s UFC-om, nakon što mu je protekli istekao, Johny Hendricks nada se ostanku u promociju i vjeruje kako će njegov predstavnički tim dogovoriti sve što je potrebno za novu suradnju.

34-godišnji bivši prvak slavio je samo jednog u posljednjih šest borbi, čime je svakako daleko od cifri kakve je zarađivao u vrijeme dok je bio prvak pa čak i spomenutim prošlim ugovorom. No, problem je što mu UFC nakon isteka nije ponudio baš ništa. Big Rigg je svoju posljednju borbu odradio u studenom prošle godine na UFC 217, kad je uvjerljivo poražen od Paula Coste i izgledao je grozno. Kaže da se nakon toga vratio treningu te je svom timu prepustio brigu o nastavku karijere u UFC-u.

“U ovom trenutku, ako ću gledati po tome kako treniram, dolazim u sve bolju formu. Korak po korak gradim svoj povratak tamo gdje sam bio nekada. Borba u svibnju ne bi bila loša opcija. Neću samo sjediti i čekati da vidim što će biti s mojim ugovorom. Pripremam se za idući izazov i radim sve kao što bih radio u normalnim uvjetima”, rekao je Johny, koji vjeruje kako će na kraju ostati UFC borac.

Ipak, svjestan je da to ne mora biti opcija te je odlučio kako će njegov tim najbolje donijeti odluku o tome što bi bio pravi potez u nastavku njegove karijere. Na račun toga je rekao:

“Istina je da ne znam što će se dogoditi. Vjerujem da će se na kraju dogoditi ono što je najbolje za mene. Razgovarali smo, sada je sve pitanje toga koliko me oni uistinu žele zadržati. I to je dio onoga gdje se nalaze moje misli. Uvjeren sam kako još uvijek imam potencijal biti bolji nego što sam u posljednje vrijeme, kako mogu postići svoje ciljeve. Sportaš sam cijeli život i svaki puta sam se uspio vraćati kada bih se našao u teškoj situaciji, nikad nisam odustao. Želim se uzdići i znam da to mogu. Uistinu vjerujem kako i dalje imam što za ponuditi svijetu i da nisu vidjeli sve od mene.”

Hendricks je sigurno jedan od boraca koji je doživio najbrži strmoglavi pad u povijesti ovog sporta. Dugo je gradio put na vrh, kada se tamo našao se zadržao jako kratko, a nakon toga je bio samo konstantni pad uz tek poneki bljesak. Tko zna, možda se UFC nada da će se umiroviti. Za srednju kategorije je mal, a za skidanje kilograma do veltera jednostavno više nema potrebnu snagu volje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI