Johny Hendricks: Osjećam kao da sam ponovo rođen

UFC 18.12.2015 15:56h Autor:

Johny Hendricks

Bivši UFC prvak u velter kategoriji, Johny Hendricks, ponovo će biti u oktogonu na UFC-u 196 kad će mu protivnik biti Stephen Thompson.

Nakon što je izgubio naslov prvaka u meču s Lawlerom podijeljenom odlukom sudaca, Hendricks se vratio pobjedom protiv Matta Browna. Kako je sam rekao napravio je drastične promjene u treninzima u nekoliko posljednjih mjeseci te vjeruje da će sve biti vidljivo protiv Stephena Thompsona na UFC-u 196.

“Imam dva trenera za ručne tehnike i moji su udarci puno bolji od kada su uz mene. Znaju što mogu. Znaju moje ciljeve i naši su ciljevi isti. Zbog toga je sve bolje.”, izjavio je Hendricks.

“Ovo je kao novo rođenje. S trenerima sam razgovarao i rekli smo da imamo novi život. Napravit ćemo što možemo da izvučemo ono najbolje.”

Sve će to moći dokazati na UFC-u 196 protiv Stephena Thompsona (11-1) za kojeg će reći da je talentiran, ali da se još nije borio s elitom.

“Osjećam da sam i dalje mlad u srcu. Imam pokrete, imam brzinu, udaram jako i imam sve da se vratim. U tome je razlika između mene i Thompsona. On to želi, a ja to imam. Ako u njemu ima vatre to je odlično jer mogu pratiti sve bez obzira kakav je intenzitet borbe. Mnogo sam puta to dokazao. Pitanje je može li on mene pratiti. Hoće li još uvijek biti tu kad ga udarim? Udarali su me najjači u našoj kategoriji i stajali smo jedan nasuprot drugog. On to još nije napravio.”, rekao je Johyn Hendricks.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI