Johny Hendricks: Jedva čekam da još jednom umirovim GSP-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.05.2017 19:40h Autor:

Hendricks vs. GSP

Povratak Georgesa St-Pierrea u UFC zaintrigirao je mnoge borce koji bi voljeli odmjeriti snage s legendom i usput zaraditi lijepu svotu. Jedan od njih je i Johny Hendricks.

“Jedva čekam da ga još jednom umirovim. To doista mislim. Rekao sam mu, nemam nepoštovanja prema njemu, napravio je sjajne stvari. Ali tri godine ga nije bilo, puno toga se promijenilo”, rekao je Hendricks koji se s GSP-om borio 2013. godine i izgubio od legende koja se zatim umirovila kao prvak.

GSP je već rekao da nije zainteresiran za revanš i smatra da Hendricks više nije isti eksplozivni borac koji je bio tada. Obojica su sada u srednjoj kategoriji, a GSP ima zakazan povratnički okršaj s prvakom Michaelom Bispingom.

“Rekao je da sam potrošen. Ovo je novi Johny. Ne mogu dočekati da ga vidim, da vidim što će se dogoditi. Mislio je da sam snažan u nižoj, ali čekajte da me vidi u srednjoj kategoriji kada se ne ubijam da skinem kilažu”, poručio je Hendricks.

Nakon spomenutog poraza od GSP-a, Hendricks je pobijedio Robbieja Lawlera i osvojio pojas u velteru kojeg je St-Pierre ostavio, ali Lawler mu je u revanšu oduzeo titulu. Uslijedila je pobjeda protiv Matta Brownea i tri uzastopna poraza prije nego što je u veljači ove godine pobijedio Hectora Lombarda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI