Johny Hendricks: Ili ću pravilno skidati kilograme ili ću se umiroviti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2015 16:13h Autor:

Johny Hendricks

Hendricks je nakon meča izjavio da bi se radije umirovio nego opet prošao kroz onakvo skidanje kilograma. Johny je u ponedjeljnom izdanju emisije The MMA Hour objasnio kakva je bila situacija.

"Bio sam na križanju karijere. Ili ću promijeniti način skidanja kila ili ću se umiroviti. Eto koliko je loše bilo", rekao je bivši velter prvak.

Hendricks je stekao naviku ne kontroliranja svoje težine kad nije u trening kampu, tako da je nekad znao težiti i do 98 kilograma!

"Zadnjih nekoliko borbi je bilo upitno hoću li zadovoljiti vagu", rekao je Johny. "I sve je to moja krivica. Ne smijem se više udebljati do 98 kila i onda očekivati da mi Mike Dolce pomogne zadovoljiti vagu. To je moja odgovornost. Bolje ću se osjećati ako se ne zapustim i održavam normalnu težinu. Jače ću udarati, biti ću brži, snažniji. Pomoći će mi kod hrvanja i svega ostaloga."

Hendricks je očito velik za velter diviziju, ali bivši prvak smatra kako ima još neke stvari za obaviti u kategoriji do 77 kilograma.

"Želim se boriti u velteru. Taj pojas me čeka, i ako ga želim natrag, uz pravu žrtvu i Božju volju, on će opet biti moj."

Johny nikad više ne namjerava napraviti onakvo skidanje kila.

"To se više nikada neće ponoviti", rekao je izazivač. "Ako se ponovi, onda ću se ili morati natjecati u srednjoj kategoriji ili prekinuti karijeru."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI