Johnsonov trener otkrio nove detalje i potvrdio nagađanja oko nastavka njegove karijere

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2017 10:48h Autor:

Hooft i Johnson (Instagram)

Anthony Johnson šokirao je mnoge kada se po završetku UFC-a 210 i neuspješnog napada na titulu Daniela Cormiera odlučio pozdraviti od sporta, no među iznenađenima se nije našao Henri Hooft, njegov dugogodišnji trener koji je u razgovoru s Arielom Helwanijem otkrio nekoliko detalja vezanih uz tu odluku.

Hooft je tako potvrdio neka ranija nagađanja prema kojima bi “Rumble” karijeru trebao nastaviti u američkom nogometu, no njegova uloga u novom životnom poglavlju i dalje ostaje nepoznanica.

“Neću ulaziti u detalje jer s puno njih ne raspolažem, ali svi vide njegove stranice na društvenim mrežama i to očito ima veze s američkim nogometom. Nismo raspravljali o detaljima, ali izgleda da je on već neko vrijeme duboko u tome i vidi se da uživa. Anthony ima 33 godine i nikad ne znate što vam donosi budućnost, no ako želiti napustiti borbe, onda je to ono što morate učiniti.”

Iako je Johnson opovrgnuo glasine da će se kao igrač priključiti LA Ramsima, Hooft je ukazao na to da bi on tamo mogao imati drugu ulogu.

“Mislim da je to slučaj, ali iskreno, ja sam Europljanin i znam puno o nogometu, ali ne toliko o američkom. Sorry.”

Osvrnuo se Henri ovom prigodom i na situaciju u kojoj je Johnson ostavljen sam prilikom iznošenja svoje objave pa je osjetio potrebu da objasni gdje je nestao u tom trenutku, ali je pritom i potvrdio da je znao kako “Rumble” planira završiti MMA karijeru.

Pričali smo o umirovljenju. Znao sam da ima druge interese i imali smo ideju da uzmemo taj pojas i onda ga vjerojatno ostavimo na sredini kaveza, ali na kraju nisam znao da će se baš odmah u subotu umiroviti. Po završetku borbe sam bio uz kavez i on mi je rekao da je zajebao, ja sam ga tješio, a zatim sam se udaljio jer je u kavezu nastala gužva, a morao sam i otići po drugu majicu. Kada sam se udaljio, čuo sam da me on traži prilikom govora o mirovini, Pomislio sam, ‘sranje’. Krenuo sam se vraćati, ali on je već odlazio u backstage. Plakao je sa mnom. Nikada nisam nikoga napustio, pogotovo ne bih njega. Nas dvojica smo si jako dobri.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI