Michael Johnson želi borbu s Rafaelom dos Anjosom u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2016 10:18h Autor:

Michael Johnson & Rafael dos Anjos

Michael Johnson se želi oporaviti od teškog poraza kojeg je doživio u borbi s Khabib Nurmagomedovom na UFC-u 205 prije dva tjedna. Sedmorangirani borac lake kategorije pronašao je idealnog protivnika, pa čak i vrijeme i mjesto- bivši prvak Rafael dos Anjos, 11. ožujka u Brazilu.

“Iduća borba koju želim je protiv Dos Anjosa. Ne znam slaže li se on sa mnom i je li mu to želja, ali to je borba na koju ciljam. Bio sam sad u Brazilu za borbu svog timskog kolege Kamarua Usmana i sjedio sam na press konferenciji kad su najavili da se UFC vraća u Brazil u ožujku.

Pomislio sam,’Zašto se ne bih borio s RDA-em u ožujku?’ Doći ću na njegov teren i boriti se u njegovoj zemlji. Nije mi nikakav problem. Mislim da bi borba bila odlična. On je tip koji voli razmjenjivati udarce u stojci i ja sam isto takav”, reka je Johnson za MMA Maniju.

Dos Anjos je nedavno doživio težak poraz od Tonyja Fergusona tako da borba za Johnsona ima puno smisla, a i tajming je dobar budući da su u istom ciklusu.

“Obojica se oporavljamo od teških poraza od boraca s kojim bi se voljeli ponovno obračunati. Mislim da je tajming za ovu borbu savršen. Rekao sam prije da se sve mora savršpeno posložiti kako bih dogovorio borbu s Khabibom i mislimda se ista stvar događa sad s Dos Anjosom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI