Johnson smatra kako je upravo on tip borca kakav će prekinuti Khabibovu nepobjedivost

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2016 18:39h Autor:

Michael Johnson

Michael Johnson je uvjeren kako je upravo on borac koji ima stil za nanijeti prvi poraz Khabibu Nurmagomedovu. Iz tog razloga mu je drago da se Dagestanac ne bori za titulu prvaka.

Nurmagomedov je prvoplasirani borac na ljestvici izazivača lake kategorije, no odluka UFC-a da ispuni želju Conora McGregora je rezultirala time da je ostao bez prilike boriti se za naslov na UFC 205. Umjesto toga, bori se na istom eventu protiv Michaela Johnsona, a njegov protivnik je presretan da je sve tako ispalo.

“Na neki načim mi je drago što su Khabiba preskočili, budući da se želim već neko vrijeme boriti protiv njega. Znao sam da on sigurno neće toliko dugo sjediti i biti bez borbe. Vidio sam svoju priliku, ponudio sam mu se i dobio sam što sam htio”, prokomentirao je Johnson.

Smatra kako je priliku vrlo lako dobio i iz razloga što su neki borci odbili susresti se s opakim Dagestancem. No, prema njemu on nije toliko opasan i nepobjediv borac. Zapravo, vjeruje kako on ima sve što je potrebno za savladati ga.

“To je velika borba i on je veliki protivnik, a čini se kao da oni nikako nisu uspijevali pronaći borca koji bi se borio protiv njega. Izgradili su toliki hype, pa se na kraju ljudi njega boje. Ja sam samo trenirao i gradim svoj put prema titulu, a on izgleda mora ići preko njega. Tako da, sad je ta prilika tu. Stilom mi također odgovara, upravo ja sam tip borca koji će ga iznenaditi.”

Nurmagomedov se u UFC-u još nije susreo protiv borca koji ima kombinaciju odličnog boksa i obrane od rušenja kao što je slučaj kod Johnsona. A on vjeruje da bi mu pobjeda nad prvim izazivačem osigurala njegovu poziciju te skorašnju borbu za naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI