Johnson se obratio javnosti nakon brutalnog nokauta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2019 12:06h Autor:

Screenshot

Nema sumnje da je Michael Johnson izuzetno kvalitetan MMA borac koji je tijekom UFC karijere pobjeđivao neka od najvećih imena Octagona. Dustin Poirier, Edson Barboza, Joe Lauzon, Tony Ferguson, Gleison Tibau, Melvin Guillard… samo su neki od boraca koje je Amerikanac svladao. No, tom se impresivnom popisu nije proteklog vikenda u Philadelphiji pridružio Josh Emmett. A bilo je blizu tome da se to dogodi.

“The Menacea” je do slavlja dijelilo manje od jedne minute kada je Emmett pogodio “desnicu iz pakla” i doslovno još u zraku uspavao veterana Octagona. Bio je to čak 14. poraz u karijeri za Johnsona uz 19 pobjeda. Nakon dva slavlja u nizu od prelaska u perolaku kategoriju protiv Filija i Lobova, Emmett je prekinuo njegov niz i dao mu ponovno materijala za razmišljanje.

Nakon što su mu se slegle emocije Johnson se na društvenim mrežama obratio fanovima i javnosti.

“Sjajna borba, svaka čast Emmettu. Već sam u ovom sportu par puta se poskliznuo i pao. Uvijek sam se vraćao na noge. Vidimo se uskoro ekipa!”, stoji u Johnsonovoj prilično vedroj poruci.

Analitičari se slažu da je Johnson u ovom meču izgledao odlično, ali i da bi gotovo sigurno slavio na bodove da je meč otišao do konačnog sudačkog gonga. No, trenutak nepažnje, a ujedno i glenijalan potez Josha Emetta su ga koštali pobjede koja je već gotovo bila u džepu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI