Johnson: Rekao sam mu “Jebi se” dok je ležao nokautiran i ne žalim zbog toga

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2016 11:25h Autor:

Michael Johnson UFC Fight Night 94

Velika napetost razvila se između Michaela Johnsona i Dustina Poiriera uoči njihove borbe na UFC Fight Night 94 priredbi u Hildagu prije deset dana, a drama se nastavila i nakon meča. Johnson je nokautirao Poiriera za samo 95 sekundi, nakon čega mu je poslao jasnu poruku dok je ovaj još ležao na podu.

“Rekao sam ‘jebi se’ dok je ležao u nokautu. Mislim, neću lagati, svi su čuli što sam rekao, i bio sam emocionalan nakon borbe, ali ne žalim što sam to napravio. Kasnije sam mu se ispričao, ali u isto vrijeme se osjećam kao da nisam dobio poštovanje. Osim toga, tko kaže da sam u krivu zbog te radnje. U redu je da on priča sranja prije borbe, i gura mi lice na vaganju pokušavajući mi iskopati oko, ali ja tu stojim nakon što sam ga nokautirao i sad je to odjednom loša stvar. To je pomalo licemjerno”, rekao je Johnson na MMA Houru.

Johnsona je naživcirao Poirierov “trash talk” kojeg smatra lažnim budući da su u prošlosti i mali dobar odnos.

“Nije bilo osobno sve dok nisam čuo sva sranja koja priča o meni- da sam prosječan borac, da nisam dobar…Razumijem ‘trash talk’, ali već sam bio u Dustinovoj blizini. Družili smo se, živimo 20 minuta jedan od drugoga, tako da sam mislio da je sve uredu između nas. I zato mi sva ta njegova priča pokazuje da je lažan, a ne volim to.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI